Hocam öncelikle, asgari ücret zammı hayırlı olsun. Birikim yapıp çıkacağım. Yükselme hedefim olmaz, liderlik konusunda kötüyüm. Bakalım ya, ben de kararsızım.4 ay oldu dostum bahsettiğin mağaza zincirinde çalışıyorum. Kuryelik için kenarda paran varsa, 3-5 paket için hayatını tehlikeye atmadan yapacaksan yapmalısın bence. Mağazaya gireceksen eğer geçici düşünüyorsan birikim yapıp çık yükselme hedefin yoksa diğer mağaza zincirlerine göre (migros ve carrefour hariç) daha iyi. Asgari ücretin 1.5 kat üstünü alıyorsun.
Hangisi daha avantajlı? Bu mesleklerde çalışan veya deneyimi olanlardan tavsiye istiyorum.
Yağmur olacak, kar olacak ve sen paket atmak zorunda kalacaksın. Mağazada en azından sıcak ortamda çalışırsın. Yağmurda karda dışarıda olmaktan iyidir bence. Tabii ki kazanacağın paraya göre de değişir durum. BİM'de kazandığının en az 1.5 katını kazanmayacaksan değmez karda kışta paket atmaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.