Kuryelik yapılır mı?

535780

Hectopat
Arkadaşlar 17 yaşındayım yazın 3 ay boyunca kuryelik yapmak istiyorum. Küçük bir yerde yaşıyorum ve Yemeksepeti gibi şirketlere zaten giremem o yüzden bir pidecide çalışacağım. Tavsiye eder misiniz ilk deneyimim olacak. Ehliyetim, motorum kaskım vb var.

Yapılmaz köpek gibi davranırlar. Soğukta karda kış da demeden çalışacaksın. Günün yarısından fazla çalışacaksın belki parası iyidir ama Afrika'da köle olsanız daha az yorulurdunuz o kadar söylüyorum.

Hocam kar kış görmeyeceğim yazın çalışmayı düşünüyorum çünkü.

Hocam yolda dikkatli olun yeter, parası size uygunsa neden olmasın? Tamamen iş yerine bağlı saygısız davranirlarsa ilk ay paranı alıp gidersin.

Günde +12 saat çalışmayı göze alıyorsan her an düşüp %1 ihtimal bile olsa felç kalabilme ihtimalini göze alabiliyorsan kısacası yukarıda arkadaşında dediği gibi köle gibi çalışmak istiyorsan ol.

Milletle uğraşacaksın, Trafikte yeri gelecek 70 IQ'ya sahip insanlarla karşı karşıya geleceksin, Saçma sapan müşteriler karşına gelecek onun çenesini dinleyip paketi geri götüreceksin, günde 12-15 saat çalışacaksın, Maaş'ın yerel bir yemek restorantı olduğu için çoğu ihtimalle diğer büyük şirketlere göre daha az olacak. Bunları kabul ediyorsan neden olmasın.

Hocam yolda dikkatli olun yeter, parası size uygunsa neden olmasın? Tamamen iş yerine bağlı saygısız davranirlarsa ilk ay paranı alıp gidersin.

Hocam zaten para ihtiyacım olduğundan dolayı girmiyorum işe. Evde boş durmaktansa ehliyetim motorum vb varken düşündüm bu işi yapmayı. Birikimim olur en azından 3 ay sonucunda. İş yerinden de olumsuz muamele göreceğimi düşünmüyorum çünkü çalışmayı düşündüğüm yerin sahibi babamın arkadaşı.

Hocam haklısınız ama kendimi övmek gibi değil gerçekten dikkatli kullanan birisiyim tek korkum yağışlı karlı havalarda zeminin kötü olması ama yazın çalışacağım için bu konuda sıkıntı çekmeyeceğim.

O zaman sıkıntı yok keşke baştan söyleseydiniz hocam. Kesinlikle çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…