Benim aklıma da buna benzer okulu bırakmak isteyen birisi geldi konuyu görünce. Sosyal hayatı olmadığı için sabah akşam çalışmak istiyordu; çalışma hayatının zor olduğunu kaldıramayacağını söyledim, zaten de hiç çalışmamış ömründe.
Eğer sınıfta falan kalırsam 9. sınıfta 16'ya kadar avare çalışıp 16'da ehliyetimi alıp yapacağım meslektir. Ama Trendyol olmadan yapmam. Benim Trendyol'a girmem çok kolay, yedi düvelimiz Trendyol kuryesi.
14 yaşındayım. Hayatımın geneli çift teker üzerinde geçti. Trendyola hakim olduğum için konuşuyorum boşuna değil. Trendyol kuryeliği yapan tanıdık olduğu zaman girme ihtimalin çok yüksek.
Bakın kuryelik öyle "uy hem motor süreceğim hem para kazanacağım" mesleği değil. Hiç bilmiyorsanız ben konuşmayayım bu abimiz kurye o konuşsun yani @ard50500 .
Bakın kuryelik öyle "uy hem motor süreceğim hem para kazanacağım" mesleği değil. Hiç bilmiyorsanız ben konuşmayayım bu abimiz kurye o konuşsun yani @ard50500 .
Emin ol ne demeye çalıştığını anlıyorum ve biliyorum. Daha önceden yapan abilerimle beraber arkalarında kuryeliğe bile çıkmışlığım var tabii 4-5 sene olmuştur.
Trendyol part time ile bile haftada 7-8 bin TL hatta çok daha fazla üstünü kazandırabiliyor.
14 yaşındayım. Hayatımın geneli çift teker üzerinde geçti. Trendyol'a hakim olduğum için konuşuyorum boşuna değil. Trendyol kuryeliği yapan tanıdık olduğu zaman girme ihtimalin çok yüksek.
Emin ol ne demeye çalıştığını anlıyorum ve biliyorum. Daha önceden yapan abilerimle beraber arkalarında kuryeliğe bile çıkmışlığım var tabii 4-5 sene olmuştur.
Bir şey hobi olmaktan çıkıp,günlük hayatında bir mecburiyet olunca sıkılırsın bunalırsın.Mesela benim babam,servisçim vs. arabalara ilgilidirler hep iyi bir araba almak için çalışmışlardır ama işleri sürekli günbegün ağır vasıta sürmek olunca emin ol araba sürmeye bile üşenmeye başlarlar.Bir şeyi seviyorsun diye onu 7/24 yapınca mutlu olacağını sanman bence bir yanılgı.Şu dediklerimi bir daha göz önünden geçir.
Kalıcı olmadığı sürece yan meslek niyetinde güzel. Özellikle üniversite öğrencileri için mükemmel iş. Her zaman boş kalamadıkları için serbest çalışmak için iyi parası var. 2 arkadaşım üniversite okuyor biri Muğla'da biri Isparta'da ikisi de kuryelikle geçiniyor. Ama ikisi de kalıcı yapmıyor önermiyor da zaten.
Kalıcı olmadığı sürece yan meslek niyetinde güzel. Özellikle üniversite öğrencileri için mükemmel iş. Her zaman boş kalamadıkları için serbest çalışmak için iyi parası var. 2 arkadaşım üniversite okuyor biri Muğla'da biri Isparta'da ikisi de kuryelikle geçiniyor. Ama ikisi de kalıcı yapmıyor önermiyor da zaten.