Trendyol part time ile bile haftada 7-8 bin TL hatta çok daha fazla üstünü kazandırabiliyor.
14 yaşındayım. Hayatımın geneli çift teker üzerinde geçti. Trendyol'a hakim olduğum için konuşuyorum boşuna değil. Trendyol kuryeliği yapan tanıdık olduğu zaman girme ihtimalin çok yüksek.
Dayım bir ofiste çalışıyor, 5-6 gibi işten gelip trendyola çıkıyor. 10-11 gibide eve geliyor, iyi para kazandığını biliyorum.Yan meslek diye bir şey mi var Bill Gates misiniz? Geçimini sağlayacan diye soruyor arkadaş.
Yan meslek diye bir şey mi var Bill Gates misiniz? Geçimini sağlayacan diye soruyor arkadaş.
Hahaha harbi yan meslek kuryelik. Hem yan meslek olarak yapacam bir de durduk yere benzin vergi cart curt.Yan meslek diye bir şey mi var Bill Gates misiniz? Geçimini sağlayacan diye soruyor arkadaş.
Hahaha harbi yan meslek kuryelik. Hem yan meslek olarak yapacağım bir de durduk yere benzin vergi cart curt.
Vergi konusunda haklı olabilirsin ama kuryelik içinde xmax tmax gibi motorlar kullanmazsın heralde?Hahaha harbi yan meslek kuryelik. Hem yan meslek olarak yapacam bir de durduk yere benzin vergi cart curt.
Okudugunuzu anlama probleminiz mi var? Bill Gates ne alaka? Kimseye meslek olarak önermem önermedim. Geçici iş olarak güzel iş kuryelik. Özellikle üniversite öğrencileri için dedim.
Vergi konusunda haklı olabilirsin ama kuryelik içinde XMAX tmax gibi motorlar kullanmazsın herhalde?
Bende meslek olarak önermem önermedim. Sanırım sizin okuduğunuzu anlama probleminiz var çünkü "yan meslek" kalıbı bir mesleğin dışında aktif olarak bir mesleğin daha olmasıdır."geçiçi meslek" kalıbı ise bir mesleği uzun vadeli olarak değil kısa vadeli olarak yapmaktır. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.
Sana önerim 2-3 saat kuryelik yapacağına şöyle bol soslu bir zurna gömüp yat hayatına daha fazla katkısı olur inan bana.8 saattlik mesainin ardından 2-3 Saat'te kuryelik yapıp ek iş yapanlar tanıyorum. Konu hakkında zerre bilginiz olmadığı ne belli.
Günde 2-3 saat ek mesai için motor bakım parasını parça parasını kışın giyeceğin kıyafetini benzinini ki bu 2-3 saat olmiyacak asla 1 saatde işten eve geldin hazırlandın işe gittin ordan geri geldin hesaba kat her şey kağıt üstündekiyle tutmaz. Elindeki para yukardaki arkadaşın dediği gibi 2 zurnanı gömersin biter 2-3 saat yapıcaksan. Hangi şehirde hangi firmaya girmeyi planlıyorsunda bu kadar çok para olduğunu söylüyorlar sana günde 2-3 saat diyip geçme 8 saat mesai yorgunluğu sonrası bi kaza yapıp sakat kalırsan ne olucak ne diceksin ailene ? Kuryeliği önerenlere hayretle bakıyorum ya elinde hiç bir şey yoktur hiç bir meslek öğrenememişsindir paraya da köpek gibi muhtaçsındır o zaman yaparsın ama elinde zaten bir zanaat var iken hayata derdiniz ne sizin.8 saattlik mesainin ardından 2-3 Saat'te kuryelik yapıp ek iş yapanlar tanıyorum. Konu hakkında zerre bilginiz olmadığı ne belli.