Kuryelik yaş sınırı nedir?

dxmorgan

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Burger King'de çok kötü şartların altında çalışıyorum ve her şeyden çok kurye olmak istiyorum (hayvan gibi çalışıp karşılık alamıyorum karşılıkla istemiyorum. 25 bin TL yeter bana hayvan gibi çalışmayayım yeter) Instagram'dan bir çocuga sordum. 16 yaşında Yemeksepeti'nde kurye olmuş aile imzasıyla şirket açarak bende olabilir miyim? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Yemeksepeti experessi aradım ilk önce hayır dediler. Sonra arkadastan bahsedince şahıs şirketi açabiliyorsan olur dediler. Araştırdım 16 yaşında aile izniyle açılıyor sizce olabilir miyim? İçimdeki kuşku Yemeksepeti görevliside çok bir şey bilmiyor. 3aylık maaşımı bu işe yatıracağımdan kesin bir cevap lazım.

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

En doğru ve güncel bilgiyi alabilmek için Yemeksepeti'nin ilgili müdürlüğüne ait iletişim numarasına ulaşarak ya da kurumsal e-posta adresleri üzerinden resmi bir dille iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Dosya Ekleri

• 1746565295959.png
    1746565295959.png
    33,1 KB · Görüntüleme: 54
Şu an Burger King'de çok kötü şartların altında çalışıyorum ve her şeyden çok kurye olmak istiyorum (hayvan gibi çalışıp karşılık alamıyorum karşılıkla istemiyorum. 25 bin TL yeter bana hayvan gibi çalışmayayım yeter) Instagram'dan bir çocuga sordum. 16 yaşında Yemeksepeti'nde kurye olmuş aile imzasıyla şirket açarak bende olabilir miyim? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Yemeksepeti experessi aradım ilk önce hayır dediler. Sonra arkadastan bahsedince şahıs şirketi açabiliyorsan olur dediler. Araştırdım 16 yaşında aile izniyle açılıyor sizce olabilir miyim? İçimdeki kuşku Yemeksepeti görevliside çok bir şey bilmiyor. 3aylık maaşımı bu işe yatıracağımdan kesin bir cevap lazım.

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Hayır hocam çalışamazsınız.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar çocukla bayağı bir konustuk gayet resmi bir şekilde çalışıyor taşeron vs değil zaten Yemeksepeti başvuru sitesinde de 18 yaş altı üstü soru kısmı var başvuruda ilerleyince reddedildi diyor ama dedi ki sana SMS gönderiyorlar öyle devam ediliyor zaten motor almak istiyordum şahış şirketi kurmakta çok masraflı olmadıgından şansımı denyeceğim.

Hocam merhaba muhasebeciyim konu ile merak ettiniz şeyler varsa cevaplayabilirim

Hocam merhaba muhasebeciyim konu ile merak ettiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.

Hocam merak ettiğim tek şey olabilir miyim (yaş 16) çünkü Instagram'dan çocuk kendi şeylerini falan attı (16 yaşında oda kurye) olabilirim gibi duruyor onun dışında şirket açma vs masraflar ne kadar olur.

Son düzenleme:
Hocam kendi üzerinize noterden veli onayı verip şahıs şirketi açtırabilirsiniz, açılış masrafıda aşağı yukarı 2-3 bin TL oluyor.

Rica ederim hocam, şahıs şirket kurmayı düşünürseniz yardımcı olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı