Enesf27 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:39 #1 Ben direk P1 başvurdum QR kod falan var e-Devlet'te çıkıyor ama vergi levhası açmadım daha bir kurye de bana vergi levhası açmadan P1 alamazsın dedi. Şimdi almış oluyor muyum olmuyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 22:51
Ben direk P1 başvurdum QR kod falan var e-Devlet'te çıkıyor ama vergi levhası açmadım daha bir kurye de bana vergi levhası açmadan P1 alamazsın dedi. Şimdi almış oluyor muyum olmuyor muyum?
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.471 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:58 #2 P1 Belgesi Nedir? Kimler Alabilir, Nasıl Alınır? 2025 Rehberi. Buradan maddeleri okuyabilirsin. Muhtemelen başvurunun QR kodu olabilir ama ibraz etmen gerekiyor vergi levhanı.
P1 Belgesi Nedir? Kimler Alabilir, Nasıl Alınır? 2025 Rehberi. Buradan maddeleri okuyabilirsin. Muhtemelen başvurunun QR kodu olabilir ama ibraz etmen gerekiyor vergi levhanı.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.243 Çözümler 9 Yer Saratov Pazar 23:00 #3 Şahıs şirketin yok nereye nasıl alıyorsun p1 belgesini? Vergi levhan yoksa ne diye p1 belgesi alacaksın? Maliye kayıtlarında aktif vergi mükellefi olarak gözükmüyorsunuz!
Şahıs şirketin yok nereye nasıl alıyorsun p1 belgesini? Vergi levhan yoksa ne diye p1 belgesi alacaksın? Maliye kayıtlarında aktif vergi mükellefi olarak gözükmüyorsunuz!
Enesf27 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 33 dakika önce #4 letmenow dedi: Şahıs şirketin yok nereye nasıl alıyorsun p1 belgesini? Vergi levhan yoksa ne diye p1 belgesi alacaksın? Maliye kayıtlarında aktif vergi mükellefi olarak gözükmüyorsunuz! Genişletmek için tıkla... Plakaya direk işliyor
letmenow dedi: Şahıs şirketin yok nereye nasıl alıyorsun p1 belgesini? Vergi levhan yoksa ne diye p1 belgesi alacaksın? Maliye kayıtlarında aktif vergi mükellefi olarak gözükmüyorsunuz! Genişletmek için tıkla... Plakaya direk işliyor