Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Selam arkadaşlar ben Emre. Benim kuşum hep kafesin köşesinde duruyor. Niye böyle yapıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Haziran 2021 #2 Yeni aldıysanız alışmamıştır. Önceden de varsa hasta olabilir. Multivitamin takviyesi başlayın.
ChessMaster Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 222 21 Haziran 2021 #3 Ne kadar süredir sahipsiniz? Korktuğu için saklanmaya çalışıyor olabilir, belki düzelir.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #4 Kuşu ve dışkı fotoğrafını çekin. Yeni aldıysanız 1-2 hafta sıcak bir yerde bekletin.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #5 Eve yeni geldiyse alışamamıştır. 1-2 gün öyle olur, sonra düzelir.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #6 Eğer yeni değilse hasta olmuştur büyük ihtimalle veterinere götebilirsiniz, korktuğu bir şey olabilir bu 2 ihtimali veriyorum, yeni ise alışır.
Eğer yeni değilse hasta olmuştur büyük ihtimalle veterinere götebilirsiniz, korktuğu bir şey olabilir bu 2 ihtimali veriyorum, yeni ise alışır.
Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #7 ChessMaster dedi: Ne kadar süredir sahipsiniz? Korktuğu için saklanmaya çalışıyor olabilir, belki düzelir. Genişletmek için tıkla... 25 20 Mayıs damı almıştık. Zurnadürüm dedi: eve yeni geldiyse alışamamıştır. 1-2 gün öyle olur, sonra düzelir. Genişletmek için tıkla... Kanka kuşu aları neredeyse 1 ay oldu. ChessMaster dedi: Ne kadar süredir sahipsiniz? Korktuğu için saklanmaya çalışıyor olabilir, belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Faraenn dedi: Yeni aldıysanız alışmamıştır. Önceden de varsa hasta olabilir. Multivitamin takviyesi başlayın. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 1 ay oldu. Zurnadürüm dedi: eve yeni geldiyse alışamamıştır. 1-2 gün öyle olur, sonra düzelir. Genişletmek için tıkla... 1ay oldu eve geleri Son düzenleme: 21 Haziran 2021
ChessMaster dedi: Ne kadar süredir sahipsiniz? Korktuğu için saklanmaya çalışıyor olabilir, belki düzelir. Genişletmek için tıkla... 25 20 Mayıs damı almıştık. Zurnadürüm dedi: eve yeni geldiyse alışamamıştır. 1-2 gün öyle olur, sonra düzelir. Genişletmek için tıkla... Kanka kuşu aları neredeyse 1 ay oldu. ChessMaster dedi: Ne kadar süredir sahipsiniz? Korktuğu için saklanmaya çalışıyor olabilir, belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Faraenn dedi: Yeni aldıysanız alışmamıştır. Önceden de varsa hasta olabilir. Multivitamin takviyesi başlayın. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 1 ay oldu. Zurnadürüm dedi: eve yeni geldiyse alışamamıştır. 1-2 gün öyle olur, sonra düzelir. Genişletmek için tıkla... 1ay oldu eve geleri
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Haziran 2021 #8 Tamam o zaman multivitamin takviyesi başlayın ve onunla ilgilenin ismini söylesin konuşun.