Kuş korkumu nasıl yenerim?

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar garip ama böyle bir korkum var, hem de aşırı.
Aslan beslemiş birisiyim Fakat şu kuş korkusunu yenemiyorum, yeter artık
Evde 1 yıldır muhabbet kuşu var ama evde uçtuğu anda, hele ki ben de odadaysam, o anda kalp krizi geçiriyorum korkudan
1 yıldır sadece kafesteyken kuyruğuna dokundum, o kadar Arkadaşlar, yardım verin yahu, lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayvan korkuları özellikle üzerine gidilerek yenilir. Zorlayın kendinizi sizi pençelemesine ve ısırmasına izin verin.

Yanında dur kafesi açıkken, ısırcağını sanmıyorum en fazla üstüne konar.

Cesaretinizi toplayıp elinize alın ve sevin diyecektim ama o hayvan artık kafesi dünyası olarak görüyordur. İnanın o sizden çok daha fazla korkar.

Ben uzun süredir küçüklüğümden beri kuş besliyorum, çok küçükken ben de korkuyordum ama insan büyüdükçe korkuları azalıyor genel olarak.
1- uçunca size konar en fazla, çarpma gibi bir durum vs. olmaz.
2- ısırması bile acıtmıyor.
3- ona küçük tatlı bir şey gözüyle bakarsanız bu korkuyu yenmeye yardımcı olacaktır.
4- kuş ile kendinizi hayal edin, ondan ne kadar da büyük ve ne kadar da güçlüsünüz değil mi? Sizce de minicik bir kuştan korkmak saçma gelmiyor mu öyle düşününce?
5- ele alışık bir kuş bulup parmağınıza alın, kuşun sevgisini hissederseniz bağımlılık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…