crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #31 Ben korktuğum bişey in üstüne doğru giderken NOXUĞSSSS diye gidiyorum işin garip yani işe yarıyor.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #32 Köpekten korkmayıp tavuktan korkanı da gördüm. Bu arkadaşın sayesinde 16 yaşında köpekten korkmayı bıraktım.
Köpekten korkmayıp tavuktan korkanı da gördüm. Bu arkadaşın sayesinde 16 yaşında köpekten korkmayı bıraktım.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Haziran 2021 #33 metin2oynuyorum dedi: Arkadaşlar yazdıklarınız benim için imkansız Arkadaşlar bir de kanat çırpma sesi beni çok ürpertiyor sırf o yüzden gidip yürüsün zıplasın istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Günde 3 doz bunu izliyorsun. Hiçbir şey kalmaz. Kuş sana bir şey yapamaz bunu hatırla yeter. Kanat sesine de alışırsın bir şey olmaz.
metin2oynuyorum dedi: Arkadaşlar yazdıklarınız benim için imkansız Arkadaşlar bir de kanat çırpma sesi beni çok ürpertiyor sırf o yüzden gidip yürüsün zıplasın istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Günde 3 doz bunu izliyorsun. Hiçbir şey kalmaz. Kuş sana bir şey yapamaz bunu hatırla yeter. Kanat sesine de alışırsın bir şey olmaz.
T Tsezgn Yoctopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Haziran 2021 #34 Çok aniden çırpıyo kanatlarını ya yavaş çırpsa sorun yok