O zaman içindeki mandalları falan alın içine bez serin o kuşun getirdiği çubuklar kalsın orada ve yumurta da kalsın orada. Maksimum 3 gün sonra 2. bir yumurta yapmamışsa yuvayı komple bozabilirsiniz.
Hayır hocam hiç dokunmadık annem biraz oynamış sadece indirmiş çuvalın oraya başkada ellemedik yani ama yumurta biraz çatlamış sanki onu da niye çatlamış anlamadım annem yapmışta olabilir bilemiyorum.
Hayır hocam hiç dokunmadık annem biraz oynamış sadece indirmiş çuvalın oraya başkada ellemedik yani ama yumurta biraz çatlamış sanki onu da niye çatlamış anlamadım annem yapmışta olabilir bilemiyorum.
Hocam yumurtaya dokununca hiçbir şey olmaz inanmayın ya. O yumurta hatta kuş tarafından günde bir kaç kez döndürülüyor eğer döndürülmezse kuş çıkmaz yumurtadan.
Ben hobi olarak kuş üretimi de yapıyorum tecrübem ve bilgim var dediğim gibi O zaman içindeki mandalları falan alın içine bez serin o kuşun getirdiği çubuklar kalsın orada ve yumurta da kalsın orada. Maksimum 3 gün sonra 2. bir yumurta yapmamışsa yuvayı komple bozabilirsiniz.