Kuş yuva yaptı

Kuş dediğimiz şey güvercin mi ona göre bir şeyler diyeceğim.
Onu inanın bende bilmiyorum guguk kuşu diye şüpheliyim ama bilemiyorum.
Bizim balkonumuza da yuva yapmışlardı, dokunmadık ve yavruları oldu, yavrular doğduktan birsüre sonra bir baktık gitmişler ve yuvayı da bozmuşlar.
Benim annem yuvayı bozmuş gitmiş indirmiş durduğu yerde.

Onu inanın bende bilmiyorum guguk kuşu diye şüpheliyim ama bilemiyorum.

O zaman içindeki mandalları falan alın içine bez serin o kuşun getirdiği çubuklar kalsın orada ve yumurta da kalsın orada. Maksimum 3 gün sonra 2. bir yumurta yapmamışsa yuvayı komple bozabilirsiniz.

Yumurtaya dokunmayın sakın. Dokunursan yumurtadan bir şey çıkmıyor.
Hayır hocam hiç dokunmadık annem biraz oynamış sadece indirmiş çuvalın oraya başkada ellemedik yani ama yumurta biraz çatlamış sanki onu da niye çatlamış anlamadım annem yapmışta olabilir bilemiyorum.

Yumurtaya dokunmayın sakın. Dokunursan yumurtadan bir şey çıkmıyor.
Öyle bir şey yok uydurmayın.
Hocam yumurtaya dokununca hiçbir şey olmaz inanmayın ya. O yumurta hatta kuş tarafından günde bir kaç kez döndürülüyor eğer döndürülmezse kuş çıkmaz yumurtadan.

Hocam başka bize ne önerirsin sadece öyle kalsın mı bekleyelim mi biz?

Ben hobi olarak kuş üretimi de yapıyorum tecrübem ve bilgim var dediğim gibi O zaman içindeki mandalları falan alın içine bez serin o kuşun getirdiği çubuklar kalsın orada ve yumurta da kalsın orada. Maksimum 3 gün sonra 2. bir yumurta yapmamışsa yuvayı komple bozabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…