Kuşatmada az asker var

sLaxler23

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar MB oynarken bir yeri kuşatıyorum. Orduya dahil olup ordum 140 kişilik ancak kuşatmada 10-15 kişi gözüküyor Tab'a basınca. Çözümü nedir? Ancak yolda başka bir orduyla karşılassam orada 140 kişi oluyorum.

Başkasının kuşatmasına sahip olduğun için askerlerinin sadece bir kısmı ile katılabilirsin kalanı destek olarak sonradan gelir. Hepsinin girmesini istiyorsan kuşatmayı sen yapmalısın.

Ayarlardan savaş büyüklüğünü yükselt, ayrıca eğer düşmana oranla sayın az ise adamların savaşmaya çekiniyor sayın az oluyor bu yüzden de, orduya dahilsen zaten hepsi katılmaz savaşa

Merhaba. Olayı sana özetlemeye çalışacağım.

Bir ordu ile beraber kuşatmaya katıldığımız da hem karşı savunan ordu hem sizin ordunuzun sayısal oranına göre belirli derece de iki tarafın en başında spawn ediliyor. Sizin toplam ordu sayınız varolan lordlarin ordularının sayısal oranına göre de bölündüğü için kimin daha fazla Ordu'da askerî bulunuyorsa o orana göre askerlerin geliyor. Bir de grup sekmesinde seninle beraber en fazla katılmasını istediğin askerleri hemen kendinin altına yerlestir onlar daha fazla gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…