4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Ocak 2022 #21 TheTruthTeller dedi: Benim 13 yaşındaki muhabbet kuşum aynı bu belirtileri vermeye başladığı zaman ölmüştü. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam, benim muhabbet kuşum bu belirtileri verdikten sonra ısttık sıcak tuttuk ve iyileşti. Webcam kullanan insan dedi: Dün ve bugün de değiştirdik. Genişletmek için tıkla... Hasta olmadan hiçbir belirtisi yokken.
TheTruthTeller dedi: Benim 13 yaşındaki muhabbet kuşum aynı bu belirtileri vermeye başladığı zaman ölmüştü. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam, benim muhabbet kuşum bu belirtileri verdikten sonra ısttık sıcak tuttuk ve iyileşti. Webcam kullanan insan dedi: Dün ve bugün de değiştirdik. Genişletmek için tıkla... Hasta olmadan hiçbir belirtisi yokken.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Ocak 2022 #22 462002 dedi: Hasta olmadan hiçbir belirtisi yokken. Genişletmek için tıkla... Evet, düzenli her gün değiştiririz biz.
462002 dedi: Hasta olmadan hiçbir belirtisi yokken. Genişletmek için tıkla... Evet, düzenli her gün değiştiririz biz.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.187 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Ocak 2022 #23 Webcam kullanan insan dedi: Nasıl çıkartcaz? Genişletmek için tıkla... Aslında çözüm basit kuşunuzun bir hayat arkadaşına ihtiyacı var. Gök tenri kuşunuza uzun ömürlü yaşamayı nasip etsin. ''Amin''
Webcam kullanan insan dedi: Nasıl çıkartcaz? Genişletmek için tıkla... Aslında çözüm basit kuşunuzun bir hayat arkadaşına ihtiyacı var. Gök tenri kuşunuza uzun ömürlü yaşamayı nasip etsin. ''Amin''
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Ocak 2022 #24 KökTürk dedi: Aslında çözüm basit kuşunuzun bir hayat arkadaşına ihtiyacı var. Gök tenri kuşunuza uzun ömürlü yaşamayı nasip etsin. ''Amin'' Genişletmek için tıkla... Hocam zaten evde 5 tane kuşumuz var. 2 dişi, 3 erkek. Hepsi aynı kafesteydi.
KökTürk dedi: Aslında çözüm basit kuşunuzun bir hayat arkadaşına ihtiyacı var. Gök tenri kuşunuza uzun ömürlü yaşamayı nasip etsin. ''Amin'' Genişletmek için tıkla... Hocam zaten evde 5 tane kuşumuz var. 2 dişi, 3 erkek. Hepsi aynı kafesteydi.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.187 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Ocak 2022 #25 Webcam kullanan insan dedi: Hocam zaten evde 5 tane kuşumuz var. 2 dişi, 3 erkek. Hepsi aynı kafesteydi. Genişletmek için tıkla... O zaman cinsel ihtiyacını karşılayamıyor olabilir. Veya sevgilisiyle tartışmış olabilir.
Webcam kullanan insan dedi: Hocam zaten evde 5 tane kuşumuz var. 2 dişi, 3 erkek. Hepsi aynı kafesteydi. Genişletmek için tıkla... O zaman cinsel ihtiyacını karşılayamıyor olabilir. Veya sevgilisiyle tartışmış olabilir.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Ocak 2022 #26 KökTürk dedi: O zaman cinsel ihtiyacını karşılayamıyor olabilir. Veya sevgilisiyle tartışmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
KökTürk dedi: O zaman cinsel ihtiyacını karşılayamıyor olabilir. Veya sevgilisiyle tartışmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Ocak 2022 #27 Webcam kullanan insan dedi: Evet, düzenli her gün değiştiririz biz. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle cereyan da kaldı. Kalmadıysa da @KökTürk hocam açıklamış ondan da olabilir.
Webcam kullanan insan dedi: Evet, düzenli her gün değiştiririz biz. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle cereyan da kaldı. Kalmadıysa da @KökTürk hocam açıklamış ondan da olabilir.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Ocak 2022 #28 462002 dedi: Büyük ihtimalle cereyan da kaldı. Genişletmek için tıkla... Kaloriferin üstünde ve yanında geziyor şuan.
462002 dedi: Büyük ihtimalle cereyan da kaldı. Genişletmek için tıkla... Kaloriferin üstünde ve yanında geziyor şuan.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Ocak 2022 #29 Webcam kullanan insan dedi: Kaloriferin üstünde ve yanında geziyor şu an. Genişletmek için tıkla... İyileşir geziniyorsa hareketliyse.
Webcam kullanan insan dedi: Kaloriferin üstünde ve yanında geziyor şu an. Genişletmek için tıkla... İyileşir geziniyorsa hareketliyse.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Ocak 2022 #30 462002 dedi: İyileşir geziniyorsa hareketliyse. Genişletmek için tıkla... Şuan uçup perdeye çıktı ve ötmeye başladı.
462002 dedi: İyileşir geziniyorsa hareketliyse. Genişletmek için tıkla... Şuan uçup perdeye çıktı ve ötmeye başladı.