Kuşum neden ölmüş olabilir?

Onların kafatası bizimki kadar dayanıklı değil. Kuş bakarken daha dikkatli olmanız lazım. Allah rahmet eylesin.

Onların kafatası bizimki kadar dayanıklı değil. Kuş bakarken daha dikkatli olmanız lazım. Allah rahmet eylesin.

3 yıldır hiç çarptığı halde hiçbir hasar almayan kuş dün gece çarptı diye öldü ve en acısı ise kuşumun yanıma gelmeyi çabalamasaydı.

Yazık olmuş. Benim de kuşum var perdede oynarken bazen düşüyor şapşal. Bende bir şey olacak diye korkuyorum.

3 yıldır hiç çarptığı halde hiçbir hasar almayan kuş dün gece çarptı diye öldü ve en acısı ise kuşumun yanıma gelmeyi çabalamasaydı.
Kuş 3 yıl boyunca duvara çarptıysa onda bir sorun varmış zaten. Uçmayı öğrendikten bir süre sonra etrafa çarpma sıkıntısı olmaması gerek.

Allah rahmet eylesin. Kendimde bakıyorum 12 tane muhabbet kuşu. Çok dayanıklı canlılar değiller hassaslar. Büyük ihtimal dediğiniz gibi boyun kırılması olabilir ama kafa tasına sert bir darbe aldıysa çok fazla sebebi olabilir.

Bende bakıyorum hocam 3 kuşum kaçtı 2'si öldü şu anki 2 yıldır bende ve son günlerde tüy dökme evresinde halsiz ve uçucunca yere düşebiliyor muhtemelen boyun kırılması olabilir Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…