Kuşum ölüyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kafasının üstünü, ceresini, kursağını ve göbeğindeki kemiği tüyleri ayırarak çekip atabilir misiniz? Birde iki gözünü de atın. Net olsun lütfen yardımcı olalım.

Kuşlarıma ben 2 hafta da bir ekmek veriyorum yaklaşık 3 yıldır veriyorum ekmek tabi de. Bunu bir kuşçu da söylemişti. Verilmemesi gerek dendi ben o günden beri kestim ekmek vermeyi fakat bazıları ekmeği seviyorlar. Tabi onların bence en sevdiği şey kendi yemleri. Kendi yemleri dışın da kuşların sevdiği meyve sebzeler olabiliyor onu internetten araştırın onları verebilirsiniz bence.

Selam kendi yeminden baksa bir şey yemedi bu ay yeni bir yem aldim onu yedikten sonra böyle oldu aslında vitaminli yem hattayemi bu.

Neden hala veterinere götürmüyorsunuz?

Yakınımda yok aracım da yok şu an goturebilecegim.

Dosya Ekleri

• 20220909_131844.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 78
Ne kadar yakında bir yer bekliyorsunuz? Kuşun gözünün önünde hasta ve ilaca ihtiyacı var. Yıllarca kuşumu hasta olduğunda veterinere götürmediğim için en az 2 kuşum öldü. Siz bu hatayı yapmayın lütfen. Üzülürsünüz.

Selam kendi yeminden baksa bir şey yemedi bu ay yeni bir yem aldim onu yedikten sonra böyle oldu aslında vitaminli yem hattayemi bu.

Ben hiç bir zaman hazır yem almadım. Sonuçta kimyasal var bu hazır yemlerin için de. Marka için bir şey söylemiyorum iyi bir marka fakat hazır yem hangi marka olursa olsun tehlikeli. Yakının daki kuşçulardan al yemi. En kalitelisi kuşçulardan aldığın yemdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…