Kuşum ölüyor

Aynısı bizim kuşumuza da olmuştu. Veteriner romatizma hastalığı var dedi ve kuşu aldı bizden. Şuan ölü mü yaşıyor mu bilmiyorum. İnşallah sizin ki farklıdır.

Yem yemiş mi diye kontrol edin. Eğer yemediyse şırınga yardımı ile sıvı gıda(bulgurunu , galeta unu + su gibi) yedirebilirsiniz. Uçamayan kuşlar hariç hepsinin yemek borusu büyüktür. Yanına sıcak suda koy kalpleri hızlı çalışması lazım. Eğer ayağını uzatıyorsa ve boynu uzuyor mu kontrol et ölüm evresidir ama korkma. Eğer bu durumda ise beze sıkmadan sar. Veterinerin müdahale edeceğini zannetmiyorum ama şansını dene. Sıcak su + mama ver.

Teşekkürler şu an kafesin altında yatmıyor sesi çıkmaya başladı çubukların üstünde duruyor ama üst kısımda bir arkadaş demiş zehirlenme olabilir diye bende şüphe ediyorum umarım değildir.
Var

Son düzenleme:
Bizimde kuşumuz vardı. Balkona koymuştuk. Temmuz ayı bir de. Kuşu unutmuştuk. Kuş ölmüştü. Sıcaktan gözleri falan patlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…