C cemozturkk Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Merhaba kuşumun gözünde mantar mı var yoksa tüy dökümü veya göz çevresini kaşıdığı için mi böyle? Yardım ederseniz çok sevinirim Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2023
Merhaba kuşumun gözünde mantar mı var yoksa tüy dökümü veya göz çevresini kaşıdığı için mi böyle? Yardım ederseniz çok sevinirim Teşekkürler.
MrissTrigold Hectopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 141 26 Şubat 2023 #2 Bana gayet normal gözüktü. Neden mantar olduğunu düşündünüz?
C cemozturkk Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 MrissTrigold dedi: Bana gayet normal gözüktü. Neden mantar olduğunu düşündünüz? Genişletmek için tıkla... Gözün etrafı kızarmış ondan dolayı bir de yoluk yoluk tüyleri genelde mantar olanlarda öyle olur
MrissTrigold dedi: Bana gayet normal gözüktü. Neden mantar olduğunu düşündünüz? Genişletmek için tıkla... Gözün etrafı kızarmış ondan dolayı bir de yoluk yoluk tüyleri genelde mantar olanlarda öyle olur
zugo Centipat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #4 Bana da normal geldi daha 1 aylık bir kuş belki tüyleri yeni yeni tamamlanıyordur veya kaşındığı içindir.
Bana da normal geldi daha 1 aylık bir kuş belki tüyleri yeni yeni tamamlanıyordur veya kaşındığı içindir.
C cemozturkk Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #5 evet 31 ocak ta almıştım kuşu 2-3 aylık sanırım
zugo Centipat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #6 maksimum 2 aylıktır kafa üstündeki siyah tüyler cereden başlıyor. daha doğrusu 2. ayını yeni dolduruyordur.
maksimum 2 aylıktır kafa üstündeki siyah tüyler cereden başlıyor. daha doğrusu 2. ayını yeni dolduruyordur.
C cemozturkk Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #7 zugo dedi: maksimum 2 aylıktır kafa üstündeki siyah tüyler cereden başlıyor. daha doğrusu 2. ayını yeni dolduruyordur. Genişletmek için tıkla... yani tüyleri çıkıyor mantar değildir diyorsunuz değil mi
zugo dedi: maksimum 2 aylıktır kafa üstündeki siyah tüyler cereden başlıyor. daha doğrusu 2. ayını yeni dolduruyordur. Genişletmek için tıkla... yani tüyleri çıkıyor mantar değildir diyorsunuz değil mi
zugo Centipat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #8 cemozturkk dedi: yani tüyleri çıkıyor mantar değildir diyorsunuz değil mi Genişletmek için tıkla... 1 aylık olsaydı öyle derdim ama 2 aylık olmuş tüm tüylerini tamamlamıştır büyük ihtimal kaşımaktan öyle duruyor benim kuşlarımında göz çevresi pek tüylü değil çok şükür hala hayattalar 2 yaşına yaklaştılar.
cemozturkk dedi: yani tüyleri çıkıyor mantar değildir diyorsunuz değil mi Genişletmek için tıkla... 1 aylık olsaydı öyle derdim ama 2 aylık olmuş tüm tüylerini tamamlamıştır büyük ihtimal kaşımaktan öyle duruyor benim kuşlarımında göz çevresi pek tüylü değil çok şükür hala hayattalar 2 yaşına yaklaştılar.