AlKiw38 Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 Öncelikle selamünaleyküm. Kuşumun dışkısı kanlı gibi kırmızı. Nedeni nedir? Akşam kırmızı pancar vermiştik pancardan dolayı olabilir mi?
Öncelikle selamünaleyküm. Kuşumun dışkısı kanlı gibi kırmızı. Nedeni nedir? Akşam kırmızı pancar vermiştik pancardan dolayı olabilir mi?
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 AlKiw38 dedi: Öncelikle selamünaleyküm. Kuşumun dışkısı kanlı gibi kırmızı. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Sizce bunu bir veterinere sorsanız daha iyi olmaz mı?
AlKiw38 dedi: Öncelikle selamünaleyküm. Kuşumun dışkısı kanlı gibi kırmızı. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Sizce bunu bir veterinere sorsanız daha iyi olmaz mı?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.378 Çözümler 105 17 Ocak 2025 #3 Kuşum Kanlı Dışkı Yaptı Merhabalar kuşum hareketsizdi ve kabarmış oturuyordu ilgilenmek için aldım öyle görünce ama bu şekilde siyah renk kaka yaptı ve kakayı silerken içinden kan çıktı lütfen yardımcı olun 7 senedir benimle bir şey olursa çok üzülürüm kafeskuslari.com
Kuşum Kanlı Dışkı Yaptı Merhabalar kuşum hareketsizdi ve kabarmış oturuyordu ilgilenmek için aldım öyle görünce ama bu şekilde siyah renk kaka yaptı ve kakayı silerken içinden kan çıktı lütfen yardımcı olun 7 senedir benimle bir şey olursa çok üzülürüm kafeskuslari.com
AlKiw38 Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #4 Baboli111 dedi: Sizce bunu bir veterinere sorsanız daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Veterinere gidecek zamanım yok dostum. Yoksa gider sorarım
Baboli111 dedi: Sizce bunu bir veterinere sorsanız daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Veterinere gidecek zamanım yok dostum. Yoksa gider sorarım
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 1 Çözümler 83 17 Ocak 2025 #5 Hic vakit kaybetmeden veteriner. Yazik.