İstanbulhanımcığı Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 32 18 Nisan 2023 #11 sancak146 dedi: Kafesini de temizleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Temizliyorum her gün sadece dün işim vardı. DarkHacker dedi: Tırnağını kırmış olabiir bir bakın. Genelde ayak kanaması çok önemli olmuyor kan durduysa sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Durdu, keyfi de yerinde.
sancak146 dedi: Kafesini de temizleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Temizliyorum her gün sadece dün işim vardı. DarkHacker dedi: Tırnağını kırmış olabiir bir bakın. Genelde ayak kanaması çok önemli olmuyor kan durduysa sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Durdu, keyfi de yerinde.
DarkHacker Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 5090 384 GB Ram Asus Rog Strix 8TB Ssd ı9 14900 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 18 Nisan 2023 #12 İstanbulhanımcığı dedi: Temizliyorum her gün sadece dün işim vardı. Durdu, keyfi de yerinde. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yoktur geçmiş olsun sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretler misiniz?
İstanbulhanımcığı dedi: Temizliyorum her gün sadece dün işim vardı. Durdu, keyfi de yerinde. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yoktur geçmiş olsun sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretler misiniz?
İstanbulhanımcığı Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 32 18 Nisan 2023 #13 Tırnağı da normal aslında ama nedense her yerim kan birkaç parçacık tırnağında var. DarkHacker dedi: O zaman sorun yoktur geçmiş olsun sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. DarkHacker dedi: O zaman sorun yoktur geçmiş olsun sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben tırnağını törpülerken kanattığını düşünüyorum.
Tırnağı da normal aslında ama nedense her yerim kan birkaç parçacık tırnağında var. DarkHacker dedi: O zaman sorun yoktur geçmiş olsun sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. DarkHacker dedi: O zaman sorun yoktur geçmiş olsun sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben tırnağını törpülerken kanattığını düşünüyorum.
DarkHacker Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 5090 384 GB Ram Asus Rog Strix 8TB Ssd ı9 14900 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 18 Nisan 2023 #14 İstanbulhanımcığı dedi: Ben tırnağını törpülerken kanattığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... olabilir
İstanbulhanımcığı dedi: Ben tırnağını törpülerken kanattığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... olabilir
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 18 Nisan 2023 #15 Tırnağı biraz fazla kestiğin için oldu, canı yanmıyor ama sonraki seferlerde daha az kes.
İstanbulhanımcığı Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 32 18 Nisan 2023 #16 592041 dedi: Tırnağı biraz fazla kestiğin için oldu, canı yanmıyor ama sonraki seferlerde daha az kes. Genişletmek için tıkla... Tırnağını kesmedim bunları hep veterinere yaptırırım.
592041 dedi: Tırnağı biraz fazla kestiğin için oldu, canı yanmıyor ama sonraki seferlerde daha az kes. Genişletmek için tıkla... Tırnağını kesmedim bunları hep veterinere yaptırırım.
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 19 Nisan 2023 #17 Ayağını bilemem fakat kafesiniz küçük plastik tünek mantar yapar tahta alın gazete kağıdı koymayın gazete kağıdını yiyebilir ızgaralı kafesleri tercih edin.
Ayağını bilemem fakat kafesiniz küçük plastik tünek mantar yapar tahta alın gazete kağıdı koymayın gazete kağıdını yiyebilir ızgaralı kafesleri tercih edin.