OmarDoven1D Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar bir tane kuş almıştım, kendi kendine yumurtladı. Sonra ona eş aldık erkek diye ama kız da olabilir, net olarak nasıl anlayabilirim yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri kuşum be limon.jpg 21,1 KB · Görüntüleme: 154
Arkadaşlar bir tane kuş almıştım, kendi kendine yumurtladı. Sonra ona eş aldık erkek diye ama kız da olabilir, net olarak nasıl anlayabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Şubat 2021 #2 Dişi bir kuş almışsın.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.735 Makaleler 5 Çözümler 38 8 Şubat 2021 #3 Burnundan anlarsınız tam tecrübeli değilim ama burun kısmını biraz daha yakınlaştırırsanız anlarım belki.
Burnundan anlarsınız tam tecrübeli değilim ama burun kısmını biraz daha yakınlaştırırsanız anlarım belki.
OmarDoven1D Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 ciddi mi bu ? bu üçüncü oldu ama erkek diye üçüncü dişi kuş alışımız ve aynı yerden . bir saniye yakınlaştırarak çekiyim
ciddi mi bu ? bu üçüncü oldu ama erkek diye üçüncü dişi kuş alışımız ve aynı yerden . bir saniye yakınlaştırarak çekiyim
T Technowork Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #5 OmarDoven1D dedi: Ciddi mi bu? Bu üçüncü oldu ama erkek diye üçüncü dişi kuş alışımız ve aynı yerden. Bir saniye yakınlaştırarak çekiyim. Genişletmek için tıkla... Burnu pembeyse dişi maviyse erkek.
OmarDoven1D dedi: Ciddi mi bu? Bu üçüncü oldu ama erkek diye üçüncü dişi kuş alışımız ve aynı yerden. Bir saniye yakınlaştırarak çekiyim. Genişletmek için tıkla... Burnu pembeyse dişi maviyse erkek.
OmarDoven1D Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #6 fotoğrafını çekemiyorum ama dış tarafı pembe mor içeri girdikçe kahverengileşiyor yakından bakınca
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Şubat 2021 #7 Burnu pembe tonları, beyaz, kahverengi ise dişi oluyor. Mavi ise erkek.
OmarDoven1D Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #8 peki yavru mu onu nerden anlarız ?
U umutcan2444 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 478 8 Şubat 2021 #9 Petshopdan aldıysanız bir de sağlık için bir veterinere götürün derim petshoplardaki ortam pek sağlıklı değil kuşlar ve diğer hayvanlar için. OmarDoven1D dedi: Peki yavru mu onu nereden anlarız? Genişletmek için tıkla... Gözündeki halka büyüdükçe kuş yaşlanır diye biliyorum.
Petshopdan aldıysanız bir de sağlık için bir veterinere götürün derim petshoplardaki ortam pek sağlıklı değil kuşlar ve diğer hayvanlar için. OmarDoven1D dedi: Peki yavru mu onu nereden anlarız? Genişletmek için tıkla... Gözündeki halka büyüdükçe kuş yaşlanır diye biliyorum.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Şubat 2021 #10 1 Yaşını geçmiş kuşunuz.