Kuşun cinsiyeti nedir?

• Konuyu başlatan Skeiry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 328

Skeiry

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar görsele eklediğim kuşumu ben 2 senedir dişi diye biliyorum zaten kuşu aldığım kişi de bana dişi demişti ama ceresi koyu mavi bir hale büründü. Kuşum erkek olabilir mi acaba? Çünkü ceresi koyu mavi olduğu zaman erkek diye geçiyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20250209-WA0001.jpg
    IMG-20250209-WA0001.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG-20250209-WA0000.jpg
    IMG-20250209-WA0000.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 82
Kim dişi olduğunu söyledi yeterli bilgi sahibi mi? Erkek kuşların yavruyken morumsu oluyor yetişkin olunca mavi.

Burnu mavimsi, erkek bu.

Satan veya söyleyen bilgi sahibi değilse yavruyken dişi sanmış olabilir şu anda yetişkin erkek sizin kuşunuz.
Kuşu bir arkadaşımdan hediye olarak sahiplenmiştim kendiside kız diye biliyordu şuan acayip şaşkınım iki senedir yanımda olan kuşun cinsiyetini yeni öğreniyorum. :D Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim hocam.

Eki Görüntüle 2438013

Genelde ne sahiplenmek istediğinizi çözüp ona göre sahipleninde gidin diye böyle saçma şeyler sallıyor bu petshopcular. İnanmayın derim.
Kuşu arkadaşımdan sahiplenmiştim o da kız olarak biliyordu benim için cinsiyeti fark etmiyor ama merak ettim o yüzden konuyu açtım hocam. Cevabın için teşekkür ederim.

Yavruyken karıştırıyorlar genelde. Bende birinin muhabbet kuşuna el koydum adam alırken erkek dediler diye erkek ismi koymuş kuşa. Ancak kuş dişi çıktı. Oluyor öyle hatalar. Fotoğraftaki kuş erkek.

Yavruyken karıştırıyorlar genelde. Bende birinin muhabbet kuşuna el koydum adam alırken erkek dediler diye erkek ismi koymuş kuşa. Ancak kuş dişi çıktı. Oluyor öyle hatalar. Fotoğraftaki kuş erkek.
Teşekkürler ederim cevabın için hocam. Yeni isim arayışına geçtim bende. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı