Kutsalkitap.org sitesinin bana gönderdiği ıncil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bir çok bilim insanının bilemediği yada yalnış cevap verdiği hususlarda Kuran-ı Kerim'in 7. Y.Y'de doğru bilgiyi vermesi ?

Ben size dedim bu nasıl mantıktır. İbadet edince gerçek hayattaki sorunlarım çözülmüyor dediniz ya ona dedim.

Din mantık değil inanç meselesidir. İnanıp inanmak sadece kişiyi ilgilendirir.

Bu forumda neden içinde din olan her konu kısır tartışmaya dönüyor anlam veremiyorum. Gelen cevaplar da hep aynı, aynı ezber şeyler.

Peki bir çok bilim insanının bilemediği yada yalnış cevap verdiği hususlarda Kuran-ı Kerim'in 7. Y.Y'de doğru bilgiyi vermesi ?
Lokman hekim'de ölümsüzlüğü bulmuş. Ayağı kaymış düşmüş sayfalar nehire. Ah vah. Bulunan sayfalarda tıpın başlangıcını oluşturmuş.
Simya vardı o zamanlar. O zamanlar olup şu an olmayan şeyler mümkün. Veya sonradan bulabilirler gayet doğal yani.
Elon musk aya gidip gelen roket yapıyor sende yok.

İncil bile birbiri ile çelişiyor.
Kanıt sun kanıt. Kendi kitabındaki çelişkileri görmeden, belki de okumadan başka bir kitaba çelişiyor demek. Gülünç.
Öyle bir bilgi yok. Şimdi diyeceksin Zariyat 47, ben de güleceğim.
Nerede farklı yazıyormuş? Göster de bakalım.
3-4 tane daha böyle yazı var elimde. Atayım ikna olmadıysan.

Rahatsız etmiyorlar falan yalan sen şu an bile reklamlarını yapıyorsun kasıtlı olarak ama burada masum rolü oynuyorsun.

Ben size dedim bu nasıl mantıktır. İbadet edince gerçek hayattaki sorunlarım çözülmüyor dediniz ya ona dedim.
@suskunkedi Mantık adamı olduğum için ilişki olmuyor aralarında işte. Ama benim yaşadığım olayın direk bilimle alakası var. Placebo etkisi gerçekten de var yani. Ondan bahsediyordum.

Is bilime girince Kur'an'a pek söz hakkı düşmüyor maalesef. Örneklerden birisi de; Kur'an da dünyanın düz olduğu yazmaktadir. Günümüze kadar bir çok bilim ve ilim adamı bu konuda tartismistir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…