Merhaba arkadaşlar. Bugün Teknosa'dan 10 tl ye Dragon Age 2 oyununu satın aldım. Oyunu yüklemeye çalışırken toplam 5 haneli registration code istemektedir ancak bu kodu ben ne oyunun kutusunda ne de içerisindeki manuel kitapçığında bulabildim. Oyunun kutu içerisinden sadece 4 haneli bir serial çıktı fakat bu setup kısmındaki ile uyumlu değil. Nasıl yükleyeceğim hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim. İyi sosyaller.
Merhabalar
Geçenlerde aldım ben de bi mağazadan ama aynı problemi yaşadım..
Siz bu sorunu nasıl çözdünüz, yardımcı olursanız çok sevinirim içimde kaldı yükleyemeyince
Merhabalar
Geçenlerde aldım ben de bi mağazadan ama aynı problemi yaşadım..
Siz bu sorunu nasıl çözdünüz, yardımcı olursanız çok sevinirim içimde kaldı yükleyemeyince
Merhaba kardeşim. Geç dönmüş olabilirim bu nedenle kusuruma bakma. Sorunu EA Games'in destek bölümü ile konuşarak hallettim. Canlı destek birimi ile irtibata geçip, oyunun içinden çıkan 4 haneli anahtar kodunu onlara iletir isen oyunu Origin hesabına ekliyorlar.
Estağfurullah sorun değil
Çok teşekkür ederim ama, Türkçe destek birimi var mı ki.. ea account edindim oraya yazdım çıkan kodları bi şeyler aktifleşti falan ama cdkey alamadım.. yüklemem gereken başka bi program var mı?
çok soru sordum kusuruma bakmayın, ilk defa böyle garip bi şeyle karşılaştım
Ama destek bölümünü de deneyeceğim wifi bulunca
Kutusundan çıkan kod oyunun DLC paketi gibi bir şey. Ben de anlamadım ne olduğunu. Onu istedi benden EA destek. Ama Türkçe destek birimi yok. Onlara durumu bildirdiğin zaman senden oyunu nereden aldığını, ve içinden çıkan DLC'ye ait kodu isteyecekler. Origin hesabına ekleyecekler oyunu.