delgec Kilopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi, kutulu olarak satın aldığım Origin hesabıma kayıtlı oyunu bir başkasına satmak istiyorum. Bu olabilir mi? Sattığım kişi oyunu kendi bilgisayarına kuramıyor. Oyun: Crysis 3 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2019
Başlıkta da belirttiğim gibi, kutulu olarak satın aldığım Origin hesabıma kayıtlı oyunu bir başkasına satmak istiyorum. Bu olabilir mi? Sattığım kişi oyunu kendi bilgisayarına kuramıyor. Oyun: Crysis 3
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 5 Nisan 2019 #2 Ürün kodu aktif edilmiş ise satamazsın. Artı 0 Eksi
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 5 Nisan 2019 #3 Hesabında aktif ettiysen başkası kullanamaz. Artı 0 Eksi
KS KS delgec Kilopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2019 #4 Yanıtlar için sağ olun arkadaşlar. Peki kutulu oyun bu, neden başkasına satılamıyor? Dijital oyun değil ki... Artı 0 Eksi
Yanıtlar için sağ olun arkadaşlar. Peki kutulu oyun bu, neden başkasına satılamıyor? Dijital oyun değil ki...
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 5 Nisan 2019 #5 delgec dedi: Yanıtlar için sağ olun arkadaşlar. Peki kutulu oyun bu, neden başkasına satılamıyor? Dijital oyun değil ki... Genişletmek için tıkla... Kutulu oyun satılır ama içerisinde bulunan anahtarı hesaba aktif ettiğiniz için satılmaz. Artı 0 Eksi
delgec dedi: Yanıtlar için sağ olun arkadaşlar. Peki kutulu oyun bu, neden başkasına satılamıyor? Dijital oyun değil ki... Genişletmek için tıkla... Kutulu oyun satılır ama içerisinde bulunan anahtarı hesaba aktif ettiğiniz için satılmaz.
KS KS delgec Kilopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2019 #6 Ps4 oyunlarının pahalı olmasından dert yanarken en azından oyun takas seçeneği mevcut. Galiba bilgisayar oyunculuğu da para tuzağı. Artı 0 Eksi
Ps4 oyunlarının pahalı olmasından dert yanarken en azından oyun takas seçeneği mevcut. Galiba bilgisayar oyunculuğu da para tuzağı.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 5 Nisan 2019 #7 delgec dedi: Ps4 oyunlarının pahalı olmasından dert yanarken en azından oyun takas seçeneği mevcut. Galiba bilgisayar oyunculuğu da para tuzağı. Genişletmek için tıkla... Dostum neyi anlamıyorsun keyi aktifleştirmişsin işte. Aynı anda hem sen hem sattığın kişi nasıl kullansın? Artı 0 Eksi
delgec dedi: Ps4 oyunlarının pahalı olmasından dert yanarken en azından oyun takas seçeneği mevcut. Galiba bilgisayar oyunculuğu da para tuzağı. Genişletmek için tıkla... Dostum neyi anlamıyorsun keyi aktifleştirmişsin işte. Aynı anda hem sen hem sattığın kişi nasıl kullansın?