Kutulu oyun koleksiyonu

Enes*

Kilopat
Daha fazla  
Ben kutulu oyun saklamayı çok seviyorum fakat PC oyuncusu olduğum için eskisi gibi çok çıkmıyor hatta hiç çıkmıyor. Ondan aklımda konsol almak var. PS3 alabilirim ama 2. el temiz bulmak lazım. PS4 biraz pahalı ondan çok yaklaşmak istemiyorum. PSP ve PS Vita var onlar da artık eskidi ondan pek fazla almak istemiyorum. Ne yapayım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 al eğer yeni nesil istiyorsan (ama oyunları en az 300 liradan) aralık gibi PS4 al çünkü vergiler iniyor.

Hocam aslında bende severim. Artık konsollarda bitirmeye başladılar kutu işini. Bir süre daha kutulu oyun yaparlar. Yerini digitale bırakıyorlar.

Ben kutulu oyun saklamayı çok seviyorum fakat PC oyuncusu olduğum için eskisi gibi çok çıkmıyor hatta hiç çıkmıyor.
Çıkıyor. Aral Game sitesinden alabilirsin fakat gereksiz şekilde pahalı oluyor. Bu nedenden dolayı PS3 alınmaz artık (şahsi fikrim).

PS3 hem oynanabilir bir konsol hem de koleksiyonluk birçok oyunu var. Eğer PS3 fiyatları uçuşa geçmeseydi, PS3 alıp koleksiyon yapmanı önerirdim. PlayStation 3'üme ikinci el olarak Elder Scrolls IV Oblivion ve Need for Speed Carbon'u çok ucuza almıştım. Hala saklıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı