Kutulu Oyun

oyuncanavari

Hectopat
Daha fazla  
Mesala aral game'den kutulu oyun alsam veya d&r'den sonra steamdan oyunun dlc'lerini ek paketlerini falan alabilir miyim ? Yoksa oyunu steamdan mı almak zorundayım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyununa göre değişiyor. Bazı oyunlarda sana şifre veriliyor steam üzerinden indiriyorsun. örneğin ben geçen sene FM 2013 almıştım, orada steam şifresi vardı o şekilde kurdum. Bir başka oyun olarak Assassin's Creed II almıştım, oyun dosyaları içinde kurmuştu ama güncellemeleri Games for Windows Live üzerinden yapıp oradan oynamıştım. Kutunun üzerinde yazar muhtemelen hangi programda kurulum gerçekleştireceği. Eğer Steam üzerinden diyorsa steam hesabına girerek aktifleştirebilirsin sonra DLC'leri steam'den alıp kullanabilirsin.

Sorun şu ki internet hızım baya baya düşük. 100kb falan oluyor en fazla bu yüzden steam üzerinden oyun almak oyunun inmesi falan uzun sürüyor 1 hafta sürebiliyor. Bende kutulu alacağım direk dvd'den yüklerim, sonra steam üzerinden dlc yapmayı istiyorum. Ayrıca ac 3 şu an 17 tl d&r'da steamdan alsam 20 dolar. d&r'dan alsam steamdaki indirilebilir içerikleri indirip yükleyebilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı