Kutulu Windows 10 güncel sürüm mü?

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. Vatan Bilgisayar veya herhangi bir mağazadan kutulu yani DVD'li Windows 10 Home veya Pro satın almadan önce onun hangi build sürümünde olduğunu nasıl anlarım? Mesela şu an Build 1803 sürümü en güncel sürüm. O işletim sistemleri stokta hep kalıyor ve güncel olmuyorlar. Genelde eski build sürümünden, yeni sürüme geçiş yapıldığında bazen problemler ortaya çıkabiliyor bu nedenle, internet üzerinden Windows 10 ISO olarak indirmek daha mantıklı olabiliyor. Ayrıca, mesela yeni topladığım masaüstü sisteme ben Windows 10 ISO ile işletim sistemini kurduktan sonra, kutulu satın aldığım Windows 10 işletim sisteminin lisans anahtarını girdiğimde, kabul edilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cd ile Dvd ile uğraşmanın manası yok. Lisans alın dijinal lisans bir kere bilgisayara girdiğinizde bir daha girmenize gerek yok. Her formatta internete bağladığınız anda lisans aktif olur. Siz şimdi gibip Dvd alacaksın sonra bir sene sonra build bilmem ne çıkacak o zaman ne yapacaksın ? En iyisi dijital lisanstır.

Microsoft'un sitesine satın aldığınız keyi girince en güncel sürümü zaten indirebiliyorsunuz. Kutu içinden çıkan flash veya dvd internet bağlantısı olmadan yada hiç beklemek istemeyen kullanıcılar için ideal.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı