G Gimli7 Attopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 58 1 Eylül 2023 #1 Nasıl ya? Kutusu açılmış ve ürün kullanılıp 2. ele düşmüş. Böyle iadeleri alıyorlar mı cidden? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 1 Eylül 2023 #2 Gimli7 dedi: Nasıl ya? Kutusu açılmış ve ürün kullanılıp 2. ele düşmüş. Böyle iadeleri alıyorlar mı cidden? Genişletmek için tıkla... Evet, ürüne zarar gelmediği sürece minimum 14 gün içinde her türlü iade alınmak zorunda.
Gimli7 dedi: Nasıl ya? Kutusu açılmış ve ürün kullanılıp 2. ele düşmüş. Böyle iadeleri alıyorlar mı cidden? Genişletmek için tıkla... Evet, ürüne zarar gelmediği sürece minimum 14 gün içinde her türlü iade alınmak zorunda.
G Gimli7 Attopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 58 1 Eylül 2023 #3 quarest dedi: Evet, ürüne zarar gelmediği sürece minimum 14 gün içinde her türlü iade alınmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu soğutucuyu ben alsam ve bu 2. el ürünü bana yollarlarsa 2. el mi kullanmış olacağım 0 parası verip? Nasıl anlayacağım bunu?
quarest dedi: Evet, ürüne zarar gelmediği sürece minimum 14 gün içinde her türlü iade alınmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu soğutucuyu ben alsam ve bu 2. el ürünü bana yollarlarsa 2. el mi kullanmış olacağım 0 parası verip? Nasıl anlayacağım bunu?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Gimli7 dedi: Şimdi bu soğutucuyu ben alsam ve bu 2. el ürünü bana yollarlarsa 2. el mi kullanmış olacağım 0 parası verip? Nasıl anlayacağım bunu? Genişletmek için tıkla... Kutudan, üründeki hasarlardan, tozdan ve performansdan anlayabilirsiniz.
Gimli7 dedi: Şimdi bu soğutucuyu ben alsam ve bu 2. el ürünü bana yollarlarsa 2. el mi kullanmış olacağım 0 parası verip? Nasıl anlayacağım bunu? Genişletmek için tıkla... Kutudan, üründeki hasarlardan, tozdan ve performansdan anlayabilirsiniz.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 1 Eylül 2023 #5 Gimli7 dedi: Şimdi bu soğutucuyu ben alsam ve bu 2. el ürünü bana yollarlarsa 2. el mi kullanmış olacağım 0 parası verip? Nasıl anlayacağım bunu? Genişletmek için tıkla... İade edilen ürünleri sattıklarını düşünmüyorum. Belki parçalarını söküp başka şeylerde kullanıyorlardır.
Gimli7 dedi: Şimdi bu soğutucuyu ben alsam ve bu 2. el ürünü bana yollarlarsa 2. el mi kullanmış olacağım 0 parası verip? Nasıl anlayacağım bunu? Genişletmek için tıkla... İade edilen ürünleri sattıklarını düşünmüyorum. Belki parçalarını söküp başka şeylerde kullanıyorlardır.