Kutusu açılmamış EVGA 3070 Ti alınır mı?

obacavcav

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım ikinci el 3070 bakıyordum. Bir tane aldım ancak kart aşırı ısındığı için iade ettim. Tabii artık ikinci ele güven de kalmadı yalan söylemek parayla değil sonuçta.

Sarı sitede iki kişi EVGA 3070 Ti satılıyor kutusu açılmamış. Bir tanesi Almanya, bir tanesi Amerika ürünü. Almanya kartı olan evime çok yakın görüp alabilirim, ancak satıcı faturasının olmadığını söylüyor. Diğerinin ise yüksek ihtimal var, ama o da aynı şehirde olmasına rağmen çok uzak.

Kartın garantisine ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum, şu anki ekran kartımı yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum en ufak sorunu olmadı. Ama garantiye sahip olmak iyidir kafa rahatlığı açısından. EVGA ikinci el ürünlerde satışa dair bir kanıt olursa garantiye kabul ediyorlarmış. 3070 Ti zaten daha 3 yıllık bir kart değil, garantisiz olması mümkün değil. Satıcıdan alırken şu tarihte satılmıştır falan diye imzalasak, garantiye ihtiyaç duyduğumda kullanabilir miyim? Ya da sıfırken kutuyu tarihle beraber videoya alsam, bilemiyorum. EVGA'ya da yazacaktım ama maillerini bulamadım, bulursam onlara da yazacağım.

Sizce, bunlardan herhangi biri alınır mı? Alınacak olsa hangisi daha mantıklı olur? İkisi de Param Güvende ile satıyor, ama bir sıkıntı çıkarsa yine 350 liramı kaptırmak istemiyorum. Şu anki kartımı satabilirsem diye bu bütçeye çıkabildim, ancak 1 kuruş daha artıramıyorum.

Thanks for reaching out. For second hand warranty we base this on the date it was shipped from EVGA or an official distributor. In this case, the serial number if you can obtain it can provide the full warranty terms under https://www.evga.com/warranty/check.asp. We do not base the warranty on when you or the supposed original owner obtained the product. For more second hand warranty questions, please feel free to check out FAQ: https://forums.evga.com/Original-and-Secondhand-Warranty-FAQ-m2848860.aspx

Merak eden olur diye EVGA'nın cevabını yukarı koydum.

Faturası olmayan Almanya kartını almayı düşünüyorum. Sizce param güvende ile mi alsam gidip elden mi alsam? 350 lira vermek istemiyorum pek. Sıfır kartta bir sorun çıkar mı ki? DOA oranı çok düşük diye biliyorum.

Son düzenleme:
yerınde olsam 6800 tercih ederim
Ray tracing benim için önemli olduğu için Nvidia tercih ediyorum. Sarı sitede kutusu açılmamış buldum onun için soruyorum. 9000TL oluyor. 6800 ise yaklaşık 12000TL. Fiyatlar aynı olsa düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…