Kutusu açılmış işlemci gönderdiler?

Corssfire88

Hectopat
Daha fazla  
hizlial sitesinden işlemci anakart mause klavye siparişi verdim sparişler gelmiş fakat işlemcinin kutusu açılmış üstüne "Güvenlik Nedeniyle Açılmıştır" yazılı bant yapıştırmışlar bunun sebebi ne sizce?

Kargo şirketi mi yapıştırmış?
İade etmen yararına olacaktır.

Kardeşim 1 hafta önce bende sipariş verdim (eksen bilgisayar) benimkisinin her şeyi üstündeydi kapalıydı yani öyle bir dünya yok... İade edilmiş ürün olma ihtimali yüksek ama sana gelen.

anakartta her hangi bir güvenlik bandı yok yani onun açılıp açılmadığını zaten anlayamamda işlemcinin güvenlik bandı kesilmiş üstüne yazmışlar zaten ne yapmalıyım şimdi daha kutuyu açmadım bantlarıyla duruyor?

açılmamış göndermelerini söyle veya iade et direk 14gün içinde internetten aldığın ürünleri hiç bir neden göstermeden iade edebilirsin.

Cayma hakkı nedir?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun (“Kanun”) gereğince, alıcıların teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Kanunu her kurumun uygulaması gerekmektedir.

Hizlial dan sipariş ettiğim sistemi beklerken çok iyi geldi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…