shiroyasha123 Yoctopat Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:44 #1 Dell marka bir laptop alıp 1 gün kullandım ama içime sinmediği için iade etmek istiyorum. Kutusunu açmış olduğum için bu ürünü almama şansları var mı? Ve iade edildikten kaç gün sonra para hesaba yatar?
Dell marka bir laptop alıp 1 gün kullandım ama içime sinmediği için iade etmek istiyorum. Kutusunu açmış olduğum için bu ürünü almama şansları var mı? Ve iade edildikten kaç gün sonra para hesaba yatar?
dantemustdie Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:50 #2 Hocam muhtemelen almazlar arıza vs. olmadığı sürece.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.956 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:51 #3 Nereden ve nasıl aldınız? Online alışveriş mi mağazadan mı?
shiroyasha123 Yoctopat Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:53 #4 tempZ dedi: Nereden ve nasıl aldınız? Online alışveriş mi mağazadan mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburadan satın aldım
tempZ dedi: Nereden ve nasıl aldınız? Online alışveriş mi mağazadan mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburadan satın aldım
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.956 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:00 #5 shiroyasha123 dedi: Hepsiburadan satın aldım Genişletmek için tıkla... Online alışverişte ilk 14 gün koşulsuz cayma hakkınız var. Rengini beğenmedim vs diyerek iade talebi açın. Satıcı kimdir?
shiroyasha123 dedi: Hepsiburadan satın aldım Genişletmek için tıkla... Online alışverişte ilk 14 gün koşulsuz cayma hakkınız var. Rengini beğenmedim vs diyerek iade talebi açın. Satıcı kimdir?
shiroyasha123 Yoctopat Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:04 #6 tempZ dedi: Online alışverişte ilk 14 gün koşulsuz cayma hakkınız var. Rengini beğenmedim vs diyerek iade talebi açın. Satıcı kimdir? Genişletmek için tıkla... Marmara Store TR satıcı
tempZ dedi: Online alışverişte ilk 14 gün koşulsuz cayma hakkınız var. Rengini beğenmedim vs diyerek iade talebi açın. Satıcı kimdir? Genişletmek için tıkla... Marmara Store TR satıcı
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.956 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:11 #7 shiroyasha123 dedi: Marmara Store TR satıcı Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım hocam, uğraştırabilir. Fakat kanunen iade hakkınız mevcut. Cayma hakkı nedir araştırın.
shiroyasha123 dedi: Marmara Store TR satıcı Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım hocam, uğraştırabilir. Fakat kanunen iade hakkınız mevcut. Cayma hakkı nedir araştırın.