Selamlar arkadaşlar, klavyemin garantisi kapsamında SteelSeries.com üzerinden 1 adet SteelSeries Arctis 5 satın aldım. Bende zaten halihazırda SteelSeries Arctis 5 bulunmakta ve kullanmaktayım. O yüzden satmaya karar verdim. Kulaklığın sıfırı zaten 500-600TL arasında dolaşıyor gördüğüm kadarıyla. Kulaklık sıfırdır ve kutusunun dışındaki poşet bile daha yırtılmamıştır. Fiyatta düşmeyi pek düşünmüyorum açıkçası zaten sıfır ürün ve piyasa değerinin altında satıyorum. Adıyaman içi elden, Adıyaman dışında iseniz de kargo yoluyla yollayabilirim. Makbuz da satın alan kişiye yollanacaktır. Fiyat 450₺. Bana ulaşmak için aysanalika@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Hatırladığım kadarı ile sosyalde telefon numarası paylaşımı yasaktı mail adresinden numarayı iletebilirim. Alıcı parayı iletip, kulaklıkta sıkıntı olup olmadığını denememi isterse ödemeyi yapan kişinin isteği ile kulaklığı açıp denerim. 1. fotoğrafta yakınlaştığında adresim gözüktüğü için sansürlemek zorunda kaldım. Alıcı zaten adresimi öğrenecektir. Fotoğraflar ektedir: