Kutusu olmayan işlemciyi nasıl taşınabilir?

LelouchReyiz

Megapat
Daha fazla  
RAM
işlemci kutusu
Elimde boşta Ryzen 3 3200 işlemci var. Bu işlemciyi sahibinden.com üzerinden satmak istiyorum. Ne var ki işlemcinin plastik taşıma kabını kaybettim.

Bu işlemciyi anakart üzerine monte şekilde anakart ile beraber satmaktan başka çarem var mı? Taşıma kabı yerine ne kullanabilirim?

Bir de Türkiye satıcılı AM4 uyumlu işlemci kabı var mıdır?

Edit: Etiket yazacaktım, yanlışlıkla RAM kısmına etiketi yazmışım umarım sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan veya bilgisayarcılar gibi yerlerden bence bir kutu alsanız iyi olur. Rica edersiniz.
Ama "yok bulamadım" durumu varsa, sağlam bir şekilde bir kumaş veya yumaşak bir şey ile komple çevreleyin ve hiç haraket edemiyeceği cinsten bir kutuya cam bardak misali yerleştirin. Pinleri ozaman yamulmaz diye düşünüyorum.

Herhangi bir bilgisayarcı gibi yerlerden kutu temin edebilirsiniz ya da patpat balonlu poşete güzelce sarın ve ilaç ya da benzeri bir kutuya hiç hareket edemeyeceği şekilde koyun sonra tekrar patpat poşetle sarın.

Patpatli poşete sarıp, poşeti de uygun bir plastik kutuya koyup satabilirsiniz.

2 tane bulaşık süngerinin sarı kısmının arasına koyuyorsun. Sonra güzelce sarıyorsun. Herkes bilmez bu taktiği. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…