3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 16 Temmuz 2021 #11 aabcc dedi: Şeffaf poşet mi diyorsunuz hocam? Bilmiyorum, öyle mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Sürtünme yapmayan, kaygan poşetler olur. Onlarla sarın. Biraz zor bulunuyor, ama işinize yarar.
aabcc dedi: Şeffaf poşet mi diyorsunuz hocam? Bilmiyorum, öyle mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Sürtünme yapmayan, kaygan poşetler olur. Onlarla sarın. Biraz zor bulunuyor, ama işinize yarar.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 16 Temmuz 2021 #12 Bulaşık süngerini, yüzük kutusuna uygun kesin. Üzerine işlemciyi koyun, işlemcinin oynamadığına emin olun. Keseceğiniz diger süngerlerle çok bastırmadan sabitleyin. Kutuyu bantlayın.
Bulaşık süngerini, yüzük kutusuna uygun kesin. Üzerine işlemciyi koyun, işlemcinin oynamadığına emin olun. Keseceğiniz diger süngerlerle çok bastırmadan sabitleyin. Kutuyu bantlayın.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.892 Çözümler 24 Yer Antalya 16 Temmuz 2021 #13 aabcc dedi: Ne yapayım o zaman? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların önerdikleri olabilir ama alıcı bu olaya sıcak bakmayabilir. En iyisi o plastiği bilgisayarcıya falan sorun var mı diye.
aabcc dedi: Ne yapayım o zaman? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların önerdikleri olabilir ama alıcı bu olaya sıcak bakmayabilir. En iyisi o plastiği bilgisayarcıya falan sorun var mı diye.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Temmuz 2021 #14 Evdeki yüzük kutusu çok küçükmüş, sığma imkanı yok. Ne yapacağım şimdi? Yarın buluşmaya gidebilirim. Köpük diyorlar o da yok, ayvayı yedik.
Evdeki yüzük kutusu çok küçükmüş, sığma imkanı yok. Ne yapacağım şimdi? Yarın buluşmaya gidebilirim. Köpük diyorlar o da yok, ayvayı yedik.
A Akif Erdem Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #15 aabcc dedi: Evdeki yüzük kutusu çok küçükmüş, sığma imkanı yok. Ne yapacağım şimdi? Yarın buluşmaya gidebilirim. Köpük diyorlar o da yok, ayvayı yedik. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ancak ne yaptınız aynı sorunu yaşıyorum
aabcc dedi: Evdeki yüzük kutusu çok küçükmüş, sığma imkanı yok. Ne yapacağım şimdi? Yarın buluşmaya gidebilirim. Köpük diyorlar o da yok, ayvayı yedik. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ancak ne yaptınız aynı sorunu yaşıyorum
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 24 Temmuz 2023 #16 Akif Erdem dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ancak ne yaptınız aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama sattım hocam.
Akif Erdem dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ancak ne yaptınız aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama sattım hocam.