yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #1 Elimde MSI VGA RTX 3060 X (OC) 128 GB 129bit ekran kartı var, kutusuz kaça satılır acaba?
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 25 Kasım 2022 #2 Kardeş kutusu yok da fatura var mı, garanti var mı, varsa ne kadar var ya da yurt dışı ürünümü bunları belirtsene. Kutunun ne önemi var.
Kardeş kutusu yok da fatura var mı, garanti var mı, varsa ne kadar var ya da yurt dışı ürünümü bunları belirtsene. Kutunun ne önemi var.
yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #3 Amanita dedi: Kardeş kutusu yok da fatura var mı, garanti var mı, varsa ne kadar var ya da yurt dışı ürünümü bunları belirtsene. Kutunun ne önemi var. Genişletmek için tıkla... Elimde tutulabilir faturası yok fakat e fatura olarak postamda bilgiler bulunmakta.
Amanita dedi: Kardeş kutusu yok da fatura var mı, garanti var mı, varsa ne kadar var ya da yurt dışı ürünümü bunları belirtsene. Kutunun ne önemi var. Genişletmek için tıkla... Elimde tutulabilir faturası yok fakat e fatura olarak postamda bilgiler bulunmakta.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #4 Ürün kaç senelik ve garanti var mı? Hiç biri yoksa 5-5 buçuk arası gidebilir diye düşünüyorum.
yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #5 nickimyokbenim dedi: Ürün kaç senelik ve garanti var mı? Hiçbiri yoksa 5-5 buçuk arası gidebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 4 ay önce aldım garantisi var.
nickimyokbenim dedi: Ürün kaç senelik ve garanti var mı? Hiçbiri yoksa 5-5 buçuk arası gidebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 4 ay önce aldım garantisi var.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #6 yusology dedi: 4 ay önce aldım garantisi var. Genişletmek için tıkla... O zaman 6 küsür yapabilir sanırım.
yusology dedi: 4 ay önce aldım garantisi var. Genişletmek için tıkla... O zaman 6 küsür yapabilir sanırım.