İNES Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, merhaba. Gigabyte A320M S2H anakart aldım. Kutusunu kaybettim lakin garanti belgesi duruyor. Hepsiburada'dan aldım. Degişim ya da servise yollarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Arkadaşlar, merhaba. Gigabyte A320M S2H anakart aldım. Kutusunu kaybettim lakin garanti belgesi duruyor. Hepsiburada'dan aldım. Degişim ya da servise yollarlar mı?
H hasan124321 Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 Garanti belgesi varsa alırlar diye düşünüyorum.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 3 Haziran 2021 #3 Değişim olmaz ama sorunu varsa garantiye yollayabilirsiniz. Tabi güvenli bir şekilde paketledikten sonra.
Değişim olmaz ama sorunu varsa garantiye yollayabilirsiniz. Tabi güvenli bir şekilde paketledikten sonra.
G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 3 Haziran 2021 #4 Garantiye yollayın eğer onarım olmayacak bir durumdaysa değişimini yaparlar. İNES dedi: Arkadaşlar, merhaba. Gigabyte A320M S2H anakart aldım. Kutusunu kaybettim lakin garanti belgesi duruyor. Hepsiburada'dan aldım. Degişim ya da servise yollarlar mı? Genişletmek için tıkla...
Garantiye yollayın eğer onarım olmayacak bir durumdaysa değişimini yaparlar. İNES dedi: Arkadaşlar, merhaba. Gigabyte A320M S2H anakart aldım. Kutusunu kaybettim lakin garanti belgesi duruyor. Hepsiburada'dan aldım. Degişim ya da servise yollarlar mı? Genişletmek için tıkla...