atadnzyz Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #11 Mirza Kaplan dedi: Mining olması çok mühim değil temiz kullandığı sürece. Ek olarak RX550 de sıfır değil ve o kart asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Vatan 2. El satmıyor diye biliyorum?
Mirza Kaplan dedi: Mining olması çok mühim değil temiz kullandığı sürece. Ek olarak RX550 de sıfır değil ve o kart asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Vatan 2. El satmıyor diye biliyorum?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 22 Nisan 2023 #12 atadnzyz dedi: Vatan 2. el satmıyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Teorik olarak evet ama RX550 sıfır olması mümkün olan bir kart değil.
atadnzyz dedi: Vatan 2. el satmıyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Teorik olarak evet ama RX550 sıfır olması mümkün olan bir kart değil.
atadnzyz Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #13 Mirza Kaplan dedi: Teorik olarak evet ama RX550 sıfır olması mümkün olan bir kart değil. Genişletmek için tıkla... Sıfır olması pekde önemli değil olmadı iade ederim en azından sahibinden değil ilgili firma Vatan Mirza Kaplan dedi: Teorik olarak evet ama RX550 sıfır olması mümkün olan bir kart değil. Genişletmek için tıkla... Alacağım ekran kartının linkini aşağıya bıraktım pek anlamıyorum müsaitsen benim için inceleyebilir misin Asus Radeon 550 Phoenix 2GB GDDR5 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Radeon 550 Phoenix 2GB GDDR5 64Bit AMD Ekran Kartı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Mirza Kaplan dedi: Teorik olarak evet ama RX550 sıfır olması mümkün olan bir kart değil. Genişletmek için tıkla... Sıfır olması pekde önemli değil olmadı iade ederim en azından sahibinden değil ilgili firma Vatan Mirza Kaplan dedi: Teorik olarak evet ama RX550 sıfır olması mümkün olan bir kart değil. Genişletmek için tıkla... Alacağım ekran kartının linkini aşağıya bıraktım pek anlamıyorum müsaitsen benim için inceleyebilir misin Asus Radeon 550 Phoenix 2GB GDDR5 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Radeon 550 Phoenix 2GB GDDR5 64Bit AMD Ekran Kartı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 22 Nisan 2023 #14 atadnzyz dedi: Sıfır olması pek de önemli değil olmadı iade ederim en azından sahibinden değil ilgili firma vatan. Alacağım ekran kartının linkini aşağıya bıraktım pek anlamıyorum müsaitsen benim için inceleyebilir misin Asus Radeon 550 Phoenix 2GB GDDR5 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Radeon 550 Phoenix 2GB GDDR5 64Bit AMD Ekran Kartı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim kazık yemek istersen keyfin bilir. Alınmaz diyorum sana alınmaz.
atadnzyz dedi: Sıfır olması pek de önemli değil olmadı iade ederim en azından sahibinden değil ilgili firma vatan. Alacağım ekran kartının linkini aşağıya bıraktım pek anlamıyorum müsaitsen benim için inceleyebilir misin Asus Radeon 550 Phoenix 2GB GDDR5 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Radeon 550 Phoenix 2GB GDDR5 64Bit AMD Ekran Kartı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim kazık yemek istersen keyfin bilir. Alınmaz diyorum sana alınmaz.
atadnzyz Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #15 Mirza Kaplan dedi: Mining olması çok mühim değil temiz kullandığı sürece. Ek olarak RX550 de sıfır değil ve o kart asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... İkinci el buldum RX 580 10 dakika FurMark Testi 64 derece fakat MSAA açmamış hocam alınır mı? Sahibinden Param Güvende ile alsam bir sorun olur mu?
Mirza Kaplan dedi: Mining olması çok mühim değil temiz kullandığı sürece. Ek olarak RX550 de sıfır değil ve o kart asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... İkinci el buldum RX 580 10 dakika FurMark Testi 64 derece fakat MSAA açmamış hocam alınır mı? Sahibinden Param Güvende ile alsam bir sorun olur mu?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 24 Nisan 2023 #16 atadnzyz dedi: İkinci el buldum RX 580 10 dakika FurMark Testi 64 derece fakat MSAA açmamış hocam alınır mı? Sahibinden Param Güvende ile alsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Alınabilir hocam.
atadnzyz dedi: İkinci el buldum RX 580 10 dakika FurMark Testi 64 derece fakat MSAA açmamış hocam alınır mı? Sahibinden Param Güvende ile alsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Alınabilir hocam.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #17 Biostar AMD Radeon RX6400 4GB 64Bit PCI-E 4.0 GDDR6 Ekran Kartı VA6406RA46 En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği illa sıfır alacağım diyorsan bunu al da PSU, işlemci ve RAM nedir?
Biostar AMD Radeon RX6400 4GB 64Bit PCI-E 4.0 GDDR6 Ekran Kartı VA6406RA46 En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği illa sıfır alacağım diyorsan bunu al da PSU, işlemci ve RAM nedir?
atadnzyz Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #18 SEMIKAANCAKIR dedi: Biostar AMD Radeon RX6400 4GB 64Bit PCI-E 4.0 GDDR6 Ekran Kartı VA6406RA46 En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği illa sıfır alacağım diyorsan bunu al da PSU, işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam o değil 64 Bit zaten. İşlemci AMD phaneom X3 2.9GHz(1 aya Update edeceğim) RAM 8 atadnzyz dedi: Yok hocam o değil 64 Bit zaten. İşlemci AMD phaneom X3 2.9GHz(1 aya Update edeceğim) RAM 8 Genişletmek için tıkla... Psu Hatırlamıyorum Ama yeni aldım iyi bişey :d
SEMIKAANCAKIR dedi: Biostar AMD Radeon RX6400 4GB 64Bit PCI-E 4.0 GDDR6 Ekran Kartı VA6406RA46 En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği illa sıfır alacağım diyorsan bunu al da PSU, işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam o değil 64 Bit zaten. İşlemci AMD phaneom X3 2.9GHz(1 aya Update edeceğim) RAM 8 atadnzyz dedi: Yok hocam o değil 64 Bit zaten. İşlemci AMD phaneom X3 2.9GHz(1 aya Update edeceğim) RAM 8 Genişletmek için tıkla... Psu Hatırlamıyorum Ama yeni aldım iyi bişey :d
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #19 atadnzyz dedi: Yok hocam o değil 64 Bit zate Genişletmek için tıkla... Bit değerine çok takılmayın bu kart RX570 gücünde. Tabii 2. el alınması daha mantıklı. atadnzyz dedi: Şlemci AMD phaneom X3 2.9GHz(1 aya Update edeceğim) Genişletmek için tıkla... Drop sebebiniz bu gibi duruyor.
atadnzyz dedi: Yok hocam o değil 64 Bit zate Genişletmek için tıkla... Bit değerine çok takılmayın bu kart RX570 gücünde. Tabii 2. el alınması daha mantıklı. atadnzyz dedi: Şlemci AMD phaneom X3 2.9GHz(1 aya Update edeceğim) Genişletmek için tıkla... Drop sebebiniz bu gibi duruyor.
atadnzyz Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #20 SEMIKAANCAKIR dedi: Bit değerine çok takılmayın bu kart RX570 gücünde. Tabii 2. el alınması daha mantıklı. Drop sebebiniz bu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Afterburnerdan baktım kanka darboğaz yapmıyor işlemci ekran kartım kötü
SEMIKAANCAKIR dedi: Bit değerine çok takılmayın bu kart RX570 gücünde. Tabii 2. el alınması daha mantıklı. Drop sebebiniz bu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Afterburnerdan baktım kanka darboğaz yapmıyor işlemci ekran kartım kötü