Kutusu yıpranmış mouse iade edilir mi?

Buyuk ihtimal kabul ederler size önerim kutuyu eski hali gibi koyup üstüne yeni bir kutuyla kapatırsınız genelde onaylaniyor öyle uapiyorum.

14 gün koşulsuz iade hakkım var diye biliyorum​
Kutuda yırtık dahi olsa mesafeli satışlar yönetmeliği kapsamında satın aldığınız ürünlerde 14 günlük koşulsuz şartsız iade hakkınız bulunmaktadır. İstisnaları yine aynı yönetmelikte düzenlenmiş olup istisna kapsamına giren bir durumunuz bulunmamaktadır. Yasal olarak iade edebilirsiniz. Firma zorluk çıkarabilir veya kabul etmeyebilir ancak firmanın bu tutumu haklı olduğu anlamına gelmez. Olası olumsuz durumlarda Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.​

Conntectgame iade konusunda çok cimri. Bende Darmoshark M3 aldım ama kargoya verilmeden iptal ettim. Ambalajı açınca bile iade almıyorlarmış. Bunu alacaklarını sanmam. Belki Trendyol etkili olur. Haberdar edin lütfen.

Bugün iadem reddedildi kesinlikle bu firmadan ürün almayın.

Trendyol en iğrenç e-pazar. İadeleri her zaman sıkıntılı, kart bilgilerinizin güvenilirliği tartışılır. Önüne gelen her satıcıya mağaza açar, satıcılara kargo gibi çirkin masraflar yıkar. Ve tüketiciye her zaman karşı bir sistemi vardır. Geçmiş olsun. Eğer mouse pahalıysa belki tüketici hakem heyeti yardımcı olabilir. Burada kutudaki hasar önemli bir faktör olacaktır. Genelde heyet, tüketiciden yana tavır alır çünkü 14 gün e-ticaret koşulsuz iade hakkınız. Ayrıca kolay iade, rahat bir alışveriş isterseniz: Hepsiburada ve Amazon dışında çok dolaşmayın. Geçmiş olsun.

Trendyol en iğrenç e-pazar. İadeleri her zaman sıkıntılı, kart bilgilerinizin güvenilirliği tartışılır. Önüne gelen her satıcıya mağaza açar, satıcılara kargo gibi çirkin masraflar yıkar. Ve tüketiciye her zaman karşı bir sistemi vardır. Geçmiş olsun. Eğer mouse pahalıysa belki tüketici hakem heyeti yardımcı olabilir. Burada kutudaki hasar önemli bir faktör olacaktır. Genelde heyet, tüketiciden yana tavır alır çünkü 14 gün e-ticaret koşulsuz iade hakkınız. Ayrıca kolay iade, rahat bir alışveriş isterseniz: Hepsiburada ve Amazon dışında çok dolaşmayın. Geçmiş olsun.
Mağazanın kendisi sıkıntılı hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı