Kutusu yırtılan Xbox One gamepad garanti kapsamında mıdır?

Buraksnm

Hectopat
İstanbul Vatan Bilgisayar'dan alınma Xbox One gamepad var. Ben denizli’de oturuyorum ve Denizli'deki Vatan Bilgisayar'a garantiye vereceğim gamepadi ama kutusu yırtıldı. Herhangi bir sorun çıkartırlar mi? Kutusu yırtıldığı için değişim yapacakları zaman kutusu yırtıldığı için bir sorun olur mu? Net bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Ancak satın alınan elektronik ürünlerde; sim kart takılması, wifi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir. Ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden tüzel kişi ve / veya kişiler cayma hakkından ve cayma hakkından doğan hiçbir haktan faydalanamaz.

İstanbul Vatan Bilgisayar'dan alınma Xbox One gamepad var. Ben denizli’de oturuyorum ve Denizli'deki Vatan Bilgisayar'a garantiye vereceğim gamepadi ama kutusu yırtıldı. Herhangi bir sorun çıkartırlar mi? Kutusu yırtıldığı için değişim yapacakları zaman kutusu yırtıldığı için bir sorun olur mu? Net bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Faturada sıkıntı yoksa alırlar kutu önemli değil.

Kesin olarak bilgiyi doğrulayacak var mı? Kutusu yırtıldı Xbox gamepadi vatan bilgisayara garantiye vereceğim değişim ve onarım veya garantiyi sorun ederler mi kutusu yırtıldığı ve olmadığı icin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı