Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Yer LTFM 21 Aralık 2023 #1 Selam, Haziran ayında Arctic MX-4 almıştım. Sürerim dedim. Ancak hala sürmedim. Sadece dış kutusunu açtım. Şırınganın ucunu bile açmadım. Öyle ekran kartı kutusunun içinde kendi kutusuyla birlikte duruyor. Sizce kurur mu?
Selam, Haziran ayında Arctic MX-4 almıştım. Sürerim dedim. Ancak hala sürmedim. Sadece dış kutusunu açtım. Şırınganın ucunu bile açmadım. Öyle ekran kartı kutusunun içinde kendi kutusuyla birlikte duruyor. Sizce kurur mu?
beytullah35 Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #2 Merhaba ne kadar süredir duruyor ve ne kadar süre daha duracak. Hava ile temas etmedikten sonra kolay kolay kurumaz
Merhaba ne kadar süredir duruyor ve ne kadar süre daha duracak. Hava ile temas etmedikten sonra kolay kolay kurumaz
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Yer LTFM 21 Aralık 2023 #3 beytullah35 dedi: Merhaba ne kadar süredir duruyor ve ne kadar süre daha duracak. Hava ile temas etmedikten sonra kolay kolay kurumaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 6 aydır duruyor. Şubat gibi sürerim herhalde.
beytullah35 dedi: Merhaba ne kadar süredir duruyor ve ne kadar süre daha duracak. Hava ile temas etmedikten sonra kolay kolay kurumaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 6 aydır duruyor. Şubat gibi sürerim herhalde.