Kutusundan HDMI kablo ile gelen ekranın DP kablo ile değiştirirsek sorun olur mu?

K_C

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, PC'me ikinci ekranımı bağladım ve yeni olan DP eskisi HDMI ile bağlı, bu yüzden birden fazla ekran ayarla kısmında bile birincil ekranım HDMI ile bağlı olan olsa bile yeni olana 1 numarasını veriyor ve PC'yi başlattığımda ilk BIOS açılış kısmı yeni de gözüküyor ve ardından eski olana geliyor(şifre giriş kısmı veya adınızın gözüktüğü kısma kadar); bunun sorununda ekran kartımın giriş sıralarından dolayı olduğunu fark ettim, ikisinin girişini değiştirdim ve eski olan ilk açıldı aynı zamanda 1 numara olarak tanımlandı ve sorum şu 200Hz olan eski ekranım HDMI ile bağlı, 144 Hz olan DP ile bağlı ekran girişler ile değiştirsem 144'ün kablosu ile 200Hz de bir sıkıntı olur mu? HDMI kablom kutusundan çıktı ve 200Hz desteklediğini söylüyor sanırsam DP ile bağlı değilken g-syns çalıştıramıyorum.
İkinci ekranım da çalıştıra biliyorum ve bu ayarı açtığımda PC'yi başlattıktan sonra ekran gidip geliyor, ekrana mouse ile tıklıyorum bir daha gidip geliyor bir daha sıkıntı yok; G-Sync kapattığımda ise (3.seçeneğin tikini kaldırdım) bu sorun olmuyor. Eski eskran Excalibur 27 inch 200Hz oyuncu monitörü diye geçiyor diğeri ise AOC 144Hz oyuncu monitörü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı