Kutusuz işlemci alınır mı?

Daha fazla  
Yakın zamanda RTX 2060 ekran kartı aldım ama işlemcim R3 3100 olduğundan darboğaz yaşıyorum.
İşlemcimi yükseltmeyi düşünüyorum ve R3 3600 gözüme uygun gözüktü fakat kutulu hali çok pahalı geliyor bütçeme, sizce kutusuz alınır mı? Kutusuz sıfır mı oluyor kontrol eder misiniz?
R3 3100 işlemcimi sıfır aldığımdan dolayı kutusu ile birlikte fanı da vardı yani bilgisayarımda fanı ile birlikte takılı durumda, fan almama gerek yok diye düşünüyorum.

indirimde kaçırmayın.

@Emir Yıldırım Kutusuz işlemcilerde sıfır oluyor. Firmalar işlemcileri tepsi üzerinde toplu şekilde alıp satışını gerçekleştiriyor. Bu yüzden kutusu bulunmuyor. Bilindik firmalardan almakta fayda var. İnce hesap güvenilir, satın alabilirsin. Fakat bazı sitelerde tray işlemci, kutusu yok diye 2. el işlemci gönderiyorlar. Öyle adı duyulmamış saçma sapan yerlerden uzak durmak lazım.

3100'ün darboğaz yapmaması gerek, 3600 yerine 5500 tercih edebilirsin 3600'den daha iyidir.

Maalesef hocam yapıyor, bizzat kendim deneyimliyorum CPU değeri 100 oluyor sürekli ve WatchDogs 2 gibi oyunlarda bile kasıyor.

Anladım teşekkürler dikkat edeceğim.

@Ar0x @Wone ayın 10 olunca alabileceğim maalesef, indirim devam ederse alırım hemen.
Bu işlemci R3 3600'dan daha iyi ve daha mı ucuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…