Kutusuz işlemci satılır mı?

İsimliOyuncu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben öğrenciyim ve para biriktiriyorum. Mevcut olan işlemcimi i5 4460 ile değiştirmek istiyorum. Bütçem ona yettiği için fazla pahalı bir işlemci seçemedim. Elimde bulunan i3 4160 satmak istiyorum. Fakat montaj sırasında kutusunu attım sade garanti belgesi kaldı. Satmakta zorluk çeker miyim ? Yani bana sıkıntı çıkarır mı ?

Garanti süresi boyunca garanti kagıdı ve kutusunu saklamanız gerekli idi zaten. Eşe dosta satıcaksan sıkıntı cıkmaz heralde ama şahsen ben kutusuz bi ürünü almam. Empati kurarsan eger eminim sende almazdın.

Benim için sıkıntı olmaz. Benim gibi düşünceli birini bulursan sıkıntı olmadan alır.

Eski işlemcilerin pinler üzerinde olduğu için yamulma kopma olasılığından dolayı satmak problem oluyordu. Ancak mevcut oc yapılamayan işlemcilerin başına kolay kolay birşey gelmiyor. Bence problem değil. Belki normal değerinden 3 5 daha azına satarsın ama yine elinde kalmaz. En mantıklısı pek ihtimal vermesem de takas yapabilecek birini bulman.

İşlemci kutusu nedir arkadaşlar ya. Hadi anakart kutusu ekran kartı kutusu olsa neyse. Kesinlikle sorun olmadan satabilirsiniz.

Almak isteyen o şekilde de alır. Ben geçen ay i5 4690k işlemcimi kutusuz bir şekilde sattım. Özenle paketlerseniz ve bunuda alıcıya belirtirseniz sorun çıkacağını sanmıyorum.

Kutu ve paket takıntısı olan varsa gidip sıfırını alsın

Arkadaşlar GTX 950 ekran kartı alıcağım. Fakat bu işlemciyle stabil çalışır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…