Kutusuz R5 5600 alınır mı?

Dracax9251

Megapat
Daha fazla  
Yakın zamanda R5 5600 alacağım fakat stok fan ile çok ısındığını okudum forumlarda. Kutuluya kıyasla daha ucuz olduğu için tray R5 5600 alıp farklı bir soğutucu ile kullanmayı düşünüyordum ama arkadaşım tray işlemcilerin sorunlu çıkabileceğini, üretimden sonra kontrol edilmediğini söyledi. Sizce tray işlemci alınır mı? Ve alınır ise en fazla 1000 TL olacak şekilde soğutucu önerebilir misiniz?

Yakın zamanda R5 5600 alacağım fakat stok fan ile çok ısındığını okudum forumlarda. Kutuluya kıyasla daha ucuz olduğu için tray R5 5600 alıp farklı bir soğutucu ile kullanmayı düşünüyordum ama arkadaşım tray işlemcilerin sorunlu çıkabileceğini, üretimden sonra kontrol edilmediğini söyledi. Sizce tray işlemci alınır mı? Ve alınır ise en fazla 1000 TL olacak şekilde soğutucu önerebilir misiniz?

Sorunu varsa geri gönderirsin onun dışında normalden farkı yok.

Hocam üretimden sonra hele ki AMD gibi bir firmanın kontrol etmeyeceğini düşünmek basit olur. Sayısız testlerden geçiyor üretimin her aşamasında. Tray sadece daha az maliyetli ve bir tepside satılıyor toptan şekilde. Pre-build sistemlerde vs. çokça satılıyor. Sıvı soğutma veya kule tipi seçimlerde Tray kullanıyorlar diye biliyorum. Yani diğerlerinden bir farkı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı