Kutusuz Series S alınır mı?

AnilsS0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sahibinden de 2. el bir Series S gördüm kutusu yok fakat 4 ay daha garantisi var cihaz temiz fiyatı da ucuz diye almak istiyorum sizce kutusuz alırsam garanti sorun olur mu?

Alınmamalı.

Xbox'ın faturası olmaz olur mu arkadaşlar. Özellikle garantisi devam ediyorsa faturasız ürün almayın kesinlikle.

Bende de Mediamarkt'dan aldığım Series S var garantisi 5 ay gözüküyordu. 24 aya çıkarttırmak için Microsoft müşteri hizmetlerine ulaştım ve benden cihazın faturasını istediler resmini çekip gönderdim ve sorunumu hallettiler. Fatura olmazsa olmaz kesinlikle.

7300 TL bence bayağı ucuz garantisi hala devam ediyor.

Xbox'ın faturası yok diye biliyorum garanti internetten hal oluyor.

Neden alınmamalı yardımcı olursan sevinirim.
Az buz paralar değil bu cihazlar. Alıyorken kutusu ve kutu aparatları eksiksiz olmalı bence. Açıkçası kutusu olmayan bir ürün bana pek bir güven vermez şahsen.

Aparatları eksik değil sadece kutusu yok garantisi benim için çok önemli değil cihaz sorunsuz duruyor zaten alacak olursam oyun testi yapacağım garantiye gerek yok diye düşünüyorum.

Galiba cihazın faturası var satıcı ile iletişime geçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…