Kuyumcu altını bozmadı

Makaleler
1
Yer
Mersin
Kuyumcuya gittim ve bilezik bozdurmak istediğimi söyledim. Kuyumcu tezgahının üstüne altını koydum. Yok ben almıyorum dedi. Neden diye sorduğumda tekrar yok ben almıyorum diye geçiştirici bir cevap verdi. Dükkandan çıkarken de altını nereden aldın diye bir soru sordu. Masanın altından da bir düğmeye basarak oldu sanki tam emin değilim ama . Ne yaptı yani? Diğer kuyumculara haber mi saldı bundan almayın diye? . Bu kuyumcuyu nereye şikayet edebilirim?

Son düzenleme:
Kuyumcuya gittim ve bilezik bozdurmak istediğimi söyledim. Kuyumcu tezgahının üstüne altını koydum. Yok ben almıyorum dedi. Neden diye sorduğumda tekrar yok ben almıyorum diye geçiştirici bir cevap verdi. Dükkandan çıkarken de altını nereden aldın diye bir soru sordu. Masanın altından da bir düğmeye basarak oldu fark ettim. Ne yaptı yani? Diğer kuyumculara haber mi saldı bundan almayın diye? Sanki hırsızız. Bu kuyumcuyu nereye şikayet edebilirim?

Hocam kaç yaşındasınız yaşınız küçük ise çalıntı olduğunu düşünmüş olabilir

Kuyumcuya gittim ve bilezik bozdurmak istediğimi söyledim. Kuyumcu tezgahının üstüne altını koydum. Yok ben almıyorum dedi. Neden diye sorduğumda tekrar yok ben almıyorum diye geçiştirici bir cevap verdi. Dükkandan çıkarken de altını nereden aldın diye bir soru sordu. Masanın altından da bir düğmeye basarak oldu fark ettim. Ne yaptı yani? Diğer kuyumculara haber mi saldı bundan almayın diye? Sanki hırsızız. Bu kuyumcuyu nereye şikayet edebilirim?

Sahte olmasın altın hocam.

Bileziğin çalıntı veya ebeveynlerinden habersiz nakite çevrilme ihtimalini göz önüne alarak kuyumcu riske girmemiş. Üslubu yanlış ama nakite çevirip çevirmeme hakkı var. Kuyumcu kuyumcu gezmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı