BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 5 Şubat 2024 #11 375960 dedi: Kuyumculukda çalınma dolandırılma gibi risklerde var aslında. Genişletmek için tıkla... Bunun çözümü vb. durumlar var, bunun meslekten soğutacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir dezavantaj tabii ki. FalconPolat dedi: Berberlikte iyi para var ama kuyumculukta riskli iş. Genişletmek için tıkla... Dostum gerçekten berberlikte daha iyi mi para var anlayamıyorum ?
375960 dedi: Kuyumculukda çalınma dolandırılma gibi risklerde var aslında. Genişletmek için tıkla... Bunun çözümü vb. durumlar var, bunun meslekten soğutacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir dezavantaj tabii ki. FalconPolat dedi: Berberlikte iyi para var ama kuyumculukta riskli iş. Genişletmek için tıkla... Dostum gerçekten berberlikte daha iyi mi para var anlayamıyorum ?
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 5 Şubat 2024 #12 BY LEWU dedi: Bunun çözümü vb. durumlar var, bunun meslekten soğutacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir dezavantaj tabii ki. Genişletmek için tıkla... Yani yine de siz bilirsiniz ama kendi iş yeriniz olması daha da iyidir.
BY LEWU dedi: Bunun çözümü vb. durumlar var, bunun meslekten soğutacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir dezavantaj tabii ki. Genişletmek için tıkla... Yani yine de siz bilirsiniz ama kendi iş yeriniz olması daha da iyidir.
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.373 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #13 BY LEWU dedi: Kendi dükkanını açıp berber olmanın kazancı başkasının yanında kuyumcu olmanın kazancını geçemez gibi, altınla uğraşıyorlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Kuyumculuğa nazaran maliyeti daha düşük dükkan açmanın. Bir de işinin ehli olursan.
BY LEWU dedi: Kendi dükkanını açıp berber olmanın kazancı başkasının yanında kuyumcu olmanın kazancını geçemez gibi, altınla uğraşıyorlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Kuyumculuğa nazaran maliyeti daha düşük dükkan açmanın. Bir de işinin ehli olursan.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 5 Şubat 2024 #14 BY LEWU dedi: Bunun çözümü vb. durumlar var, bunun meslekten soğutacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir dezavantaj tabii ki. Dostum gerçekten berberlikte daha iyi mi para var anlayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Kendini kuyumculuğa ikna etmişsin gibi zaten.
BY LEWU dedi: Bunun çözümü vb. durumlar var, bunun meslekten soğutacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir dezavantaj tabii ki. Dostum gerçekten berberlikte daha iyi mi para var anlayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Kendini kuyumculuğa ikna etmişsin gibi zaten.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 5 Şubat 2024 #15 BY LEWU dedi: Bunun çözümü vb. durumlar var, bunun meslekten soğutacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir dezavantaj tabii ki. Dostum gerçekten berberlikte daha iyi mi para var anlayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Geçen sene benim arkadaşım kalfa idi 1 haftalık ara tatilde 5K para kazanmıştı.
BY LEWU dedi: Bunun çözümü vb. durumlar var, bunun meslekten soğutacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir dezavantaj tabii ki. Dostum gerçekten berberlikte daha iyi mi para var anlayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Geçen sene benim arkadaşım kalfa idi 1 haftalık ara tatilde 5K para kazanmıştı.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 5 Şubat 2024 #16 wibbly dedi: Kuyumculuğa nazaran maliyeti daha düşük dükkan açmanın. Bir de işinin ehli olursan. Genişletmek için tıkla... Evet bu büyük bir avantaj tabii ki, ama çalışma şartları bakımından daha zor olduğunu düşünüyorum.
wibbly dedi: Kuyumculuğa nazaran maliyeti daha düşük dükkan açmanın. Bir de işinin ehli olursan. Genişletmek için tıkla... Evet bu büyük bir avantaj tabii ki, ama çalışma şartları bakımından daha zor olduğunu düşünüyorum.
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.373 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #17 BY LEWU dedi: Evet bu büyük bir avantaj tabii ki, ama çalışma şartları bakımından daha zor olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışmayana ekmek yok hocam.
BY LEWU dedi: Evet bu büyük bir avantaj tabii ki, ama çalışma şartları bakımından daha zor olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışmayana ekmek yok hocam.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 5 Şubat 2024 #18 thelavuk dedi: Kendini kuyumculuğa ikna etmişsin gibi zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece şuan kuyumculuğun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama bu kendimi kuyumculuğa şartlandırmak değil. Sadece dışardan bakıldığında daha iyi gözüküyor.
thelavuk dedi: Kendini kuyumculuğa ikna etmişsin gibi zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece şuan kuyumculuğun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama bu kendimi kuyumculuğa şartlandırmak değil. Sadece dışardan bakıldığında daha iyi gözüküyor.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 5 Şubat 2024 #19 thelavuk dedi: Kendini kuyumculuğa ikna etmişsin gibi zaten. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle arkadaş kendini kuyumculuğa ikna etmiş gibi berberlik ile kafasını karıştırmaya gerek yok.
thelavuk dedi: Kendini kuyumculuğa ikna etmişsin gibi zaten. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle arkadaş kendini kuyumculuğa ikna etmiş gibi berberlik ile kafasını karıştırmaya gerek yok.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.711 Makaleler 21 Çözümler 99 5 Şubat 2024 #20 BY LEWU dedi: Dostum gerçekten berberlikte daha iyi mi para var anlayamıyorum ? Genişletmek için tıkla... Ben fakir berber hiç görmedim hepsi en az ayda 200-300 bin ciro yapıyordur.
BY LEWU dedi: Dostum gerçekten berberlikte daha iyi mi para var anlayamıyorum ? Genişletmek için tıkla... Ben fakir berber hiç görmedim hepsi en az ayda 200-300 bin ciro yapıyordur.