Kuzenim program kurmak için yeni sistemi bilgisayarcıya götürmek istiyor

Zaten 400 TL istiyorlar. 400 TL'ye crack indiriyorlardır yüksek ihtimalle.
Fakat siz burada bedavaya daha çok uğraşıyorsunuz. Ben tanıdığa bile emanet etmem. Turbox sistemim olsun yine bilgisayarcıya emanet etmem.
₺400? Bana atsın 3 ay ne sorun olursa bakayım. Olmadı sana ₺100 atsın bir döner yersin.

Zaten 400 TL istiyorlar. 400 TL'ye crack indiriyorlardır yüksek ihtimalle.
Fakat siz burada bedavaya daha çok uğraşıyorsunuz. Ben tanıdığa bile emanet etmem. Turbox sistemim olsun yine bilgisayarcıya emanet etmem.

Hemen hemen bende aynı düşünüyorum 7-8 yıl öncesine göre bilgisayar format vs. işlerinde cahildim ardından yeni bir laptop aldıktan sonra güvenmediğimden daha bilgisayarcının yanına uğramadım. O dediğim bilgisayarcı benim abim gibidir onun yanında yaklaşık 3 ay çalıştım ve para için iş yapmıyor adam bildiğin can sıkıntısına iyi gelmesi için açmıştı. Kardeşim ben yokken bilmemne abi, abim yurtta ama bilgisayarda şöyle sorun çıktı yardım eder misin dese para almadan yapar ama buna rağmen ona dahi emanet edesim gelmiyor. Bir sorun çıktığı zaman açıyorum kendi bilgisayarımı kardeşimi yönlendiriyorum işte şuraya git oradan sonra sana reklam gösterir büyük ihtimalle, onu şuradan kapat diye tarif ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı