Ben yine de Kuzey Kore'de ki Komünizm'i yanlış buluyorum devletlernde komünist olmamalı sonra Nasyonel Sosyalizm doğuyor eğer tüm devletler biter Dünya Devleti kurulursa her ırk, din, millet eşit olursa Dünyamızın zenginlikleri insanlar için kullanılırsa Dünya'da cenneti yaşarız. Tabi bunun olması imkansız ya da çok büyük bir olayla insanların akıllanması lazım.
Konu hakkında bir şeyler yazmak istedim... Şahsen Kuzey Kore hakkında dünya medyasının doğruları yayınladığını düşünmüyorum. Sonuç olarak dünya medyası Kuzey Kore ve ideolojisi için karşı tarafta. Kuzey Koreli insanların aptal olduğu tarafında değilim. Çünkü bu kurallara riayet eden "insanlar" aptaldır...
Kuzey Kore çok katı bir rejimle yönetiliyor ancak Türkiye´den Kuzey Kore´yi eleştirmek de biraz saçma geliyor. Norveçliler ya da İsviçreliler eleştirsin de Türkiye zaten Kuzey Kore´nin yolunda gidiyor.
Kuzey Kore çok katı bir rejimle yönetiliyor ancak Türkiye'den Kuzey Kore'yi eleştirmek biraz saçma geliyor. Norveçliler ya da İsviçreliler eleştirsin de Türkiye zaten Kuzey Kore'nin yolunda gidiyor