KVM switch önerisi

Onurakmese

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bende 2 kasa bir monitör var. Biri eski kasa diğeri yeni KVM switch almayı düşünüyorum. Giriş soketleri standart midır hepsinin? Teşekkürler...

Bu çok derin bir konu. Tam olarak ne yapmak istediğinizi söylerseniz, ihtiyacınız olan ekipmanlar hakkında yardımcı olabilirim.

Mönitörün 1 DP 1 HDMI girişi varsa monitörden kaynak değiştirerek KVM switch e ihtiyaç olmadan kullanabilirsiniz. Tek tuşla değiştirmek istiyorum derseniz bu ürün ya da benzerlerine bakabilirsiniz;

Mönitörün 1 DP 1 HDMI girişi varsa monitörden kaynak değiştirerek KVM switch e ihtiyaç olmadan kullanabilirsiniz. Tek tuşla değiştirmek istiyorum derseniz bu ürün ya da benzerlerine bakabilirsiniz;

2 tane giriş var ama altta ikisi de farklı o mu acaba biri büyük biri küçük

HDMI+DISPLAY bu özellik var doğrumu bumu acaba

Hocam bu ürünün 4 kasa takılacak olanından varmıdır

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı