byahmet42 Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 118 22 Şubat 2020 #1 Yeni bir RAM aldım. Bu RAM KVR1333D3N9 8 GB DDR3 ve mavi ekran hatası alıyorum. Anakartım Foxconn H55mxv işlemcim i5 650. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2020
Yeni bir RAM aldım. Bu RAM KVR1333D3N9 8 GB DDR3 ve mavi ekran hatası alıyorum. Anakartım Foxconn H55mxv işlemcim i5 650.
KS KS byahmet42 Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 118 22 Şubat 2020 #11 MayCrasH dedi: Sanmıyorum, uyumsuzluk ve iletişim kuramama varsa zaten hiç görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim başınızı ağrıttım. MayCrasH dedi: Sanmıyorum, uyumsuzluk ve iletişim kuramama varsa zaten hiç görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Mağazada ürünü CL9 diye görüp aldım benim eski RAM'larda CL9 olduğu için ama gelen paket üzerinde CL11 yazıyor acaba bu mu sıkıntı çıkarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Sanmıyorum, uyumsuzluk ve iletişim kuramama varsa zaten hiç görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim başınızı ağrıttım. MayCrasH dedi: Sanmıyorum, uyumsuzluk ve iletişim kuramama varsa zaten hiç görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Mağazada ürünü CL9 diye görüp aldım benim eski RAM'larda CL9 olduğu için ama gelen paket üzerinde CL11 yazıyor acaba bu mu sıkıntı çıkarıyor?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #12 byahmet42 dedi: Mağazada ürünü CL9 diye görüp aldım benim eski RAM'larda CL9 olduğu için ama gelen paket üzerinde CL11 yazıyor acaba bu mu sıkıntı çıkarıyor? Genişletmek için tıkla... Çoklu kullanımda çok düşük bir ihtimal dahi olsa evet sıkıntı çıkartabilir, fakat bellek tek başına takılı iken test sırasında donuyor, yani bunun yüzünden olduğun sanmıyorum. Artı 0 Eksi
byahmet42 dedi: Mağazada ürünü CL9 diye görüp aldım benim eski RAM'larda CL9 olduğu için ama gelen paket üzerinde CL11 yazıyor acaba bu mu sıkıntı çıkarıyor? Genişletmek için tıkla... Çoklu kullanımda çok düşük bir ihtimal dahi olsa evet sıkıntı çıkartabilir, fakat bellek tek başına takılı iken test sırasında donuyor, yani bunun yüzünden olduğun sanmıyorum.